Ηyaluron Pen. H επανάσταση στον χώρο της ομορφιάς!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, κοντινό πλάνο και κείμενο
Η εφαρμογή έχει γίνει με την νέα μέθοδο hyaluron pen... Χωρίς ένεση και χωρίς βελόνα!! Ανώδυνα και με απόλυτη και στοχευμένη δοσολογία. Ελαφρύς όγκος, για φυσικό αποτέλεσμα με 0,5ml HA.
 
Αν θέλετε και εσείς να γίνετε ειδικοί στη νέα επαναστατική μέθοδο, που εμπιστεύονται τα top models και όλοι οι celebrities, και που κατακλύζει την παγκόσμια αγορά της ομορφιάς, διαβάστε παρακάτω. 

Μην διστάσετε καθόλου να επικοινωνήσετε με την Imagink και να κλείσετε μία θέση για τα προσεχή σεμινάρια. Ήρθε η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα και να φύγετε από τις παλαιές μεθόδους που εγκυμονούσαν κινδύνους και δεν είχαν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Νέο πρόγραμμα - Νέες ημερομηνίες....Μείνετε συντονισμένοι!!
Τμήματα ομαδικά ή ατομικά Prive εκπαίδευση στον χώρο σας Ανανεωμένο Πλήρες κιτ εκπαίδευσης Πιστοποιημένα προϊόντα, σε συνεργασία με κορυφαία εταιρεία προϊόντων
Πρακτική σε μοντέλο
Πλούσια Θεωρία σε συνεργασία με Ιατρό ειδικότητας Αισθητικής Ιατρικής Πιστοποιητικό παρακολούθησης Συνεχής Υποστήριξη Μαθητών Δωρεάν συμμετοχή μαθητών μας, σε επόμενα σεμινάρια!

+302114091876 ή +306907395257 ή +306930201284
(viber - whatsapp) imaginkbeauty@gmail.com

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσιαΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενοΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο



  



πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου