Πρόγραμμα Σεμιναρίων στην Αθήνα, για όλες τις τεχνίτριες νυχιών!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: παπούτσια

Δείτε τα σεμινάρια που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Αθήνα τον Μάρτιο και μην χάνεις χρόνο. Ότι πρέπει να μάθεις για να εκτοξεύσεις την επαγγελματική σου καριέρα, θα το βρεις στο Περιστέρι σε μία συνεργασία της Νail Αrt και Εyelash Designer Σοφίας Σταυριανίδου, με την JK Star-Nails.
Κάλεσε τώρα στο 210-2467104 και κλείσε έγκαιρα θέση.

04/03 MONOGRAMM EXPRESS
Athens 04/03/2019

Είναι ένα καινούργιο μονοήμερο σεμινάριο στο οποίο θα μάθετε να κρατάτε σωστά το χέρι σας σε πιο εντυπωσιακά σχέδια, για όλες τις εποχές. 

MONOGRAMM και ΔΑΝΤΈΛΕΣ. Δεν θα έχετε κανένα φόβο στην δημιουργία τους μετά από αυτό το σεμινάριο. Θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στις λεπτές γραμμές σε αυτά τα υπέροχα σχέδια.
Πληροφορίες: 2102467104 Κόστος συμμετοχής 100€ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:J-K STAR NAILS 

18/03 GRAPHIC BASE FLORAL
(ασπρόμαυρα λουλούδια με ημιμόνιμα βερνίκια)

Ιδανικό Σεμινάριο για τα νύχια των πελατών σας, για όλες τις εποχές του χρόνου. Το σεμινάριο αυτό είναι κατάλληλο και για το ξεκίνημα κάθε καινούριας τεχνίτριας και για τεχνίτριες με πείρα, οι οποίες μπορούν να ανανεώσουν τις γνώσεις τους. 

Πρακτική εκμάθηση σε τιπς!!!

8-10 μονόχρωμα σχέδια. Το σεμινάριο αυτό είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να μάθουν να ζωγραφίζουν πολύ λεπτές γραμμές με gel χρώματα, μονόχρωμα λουλούδια, σε ακουάριουμ τεχνική.

• σωστή τοποθέτηση χεριού
• όλες τις λεπτομέρειες με την προετοιμασία των πινέλων
• όλες τις λεπτομέρειες στη δουλειά με τα gel χρώματα 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΊΤΕ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ
insta: SOFIASTAVRIANIDOU

 




  



πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου