Τα καλλυντικά που μας φροντίζουν καλύτερα, τον Χειμώνα!

Kalintika Ximona2
 
Προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν στις ανάγκες του χειμώνα. Η ξηρότητα είναι το θέμα που μας απασχολεί περισσότερο αυτούς τους μήνες. Μετά οι διευρυμένοι πόροι ίσως, είτε για λόγους ορμονικούς είτε με αιτία τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα.

Προϊόντα που βοηθούν και αντιμετωπίζουν την ξηρότητα σε μαλλιά, επιδερμίδα, νύχια είναι:

  Kalintika Ximona3
 
Οι κρέμες χρειάζεται να είναι πιο πλούσιες στη σύνθεση και πιο παχιές στην υφή. Να προσφέρουν την κατάλληλη ενυδάτωση που έχει ανάγκη η ευαισθητοποιημένη πλέον επιδερμίδα.
  Kalintika Ximona4
 
Μια μάσκα αντιοξειδωτική για τις μέρες που το επιδερμίδα μας δεν είναι στα καλύτερα της. Το ταλαιπωρημένο δέρμα μας, από ορμονικές αλλαγές, έλλειψη ύπνου, κακή διάθεση ή από ένα όχι και τόσο τυχερό «κύτταρο» με μια μάσκα αργίλου θα αισθανθεί πολύ καλύτερα. Ένας τύπος μάσκας που ενυδατώνει και αποτοξινώνει.
 
Το ροδόνερο, εάν δεν το ξέρατε μέχρι τώρα, μάθετε πως κάνει θαύματα. Επιλέξετε ένα καλής ποιότητας, αγνό, και εφαρμόστε το στο πρόσωπο με βαμβάκι πριν την ενυδατική σας κρέμα. Τα έλαια τριαντάφυλλου έχουν μεταξύ άλλων και αντιγηραντικές ιδιότητες.
  Kalintika Ximona5
 
Όσο για το δέρμα του σώματος χρειαζόμαστε κάτι εξαιρετικά ενυδατικό. Προϊόντα τύπου body butter που ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα. Διαλέξετε εκείνα με βούτυρο κακάο και μυρίζουν κάτι γλυκό, όπως μπισκότο, κρεμ μπρουλέ.
Για τα μαλλιά μας χρειαζόμαστε ένα λάδι θρεπτικό που να τα ενυδατώνει και λειαίνει, χωρίς να τα λαδώνει.









πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου