Αφέλειεεες!

Σχετική εικόνα

Να τα κόψω ή να μην τα κόψω αφέλειες; Αυτό είναι είναι το ερώτημα πολλών γυναικών σε εμάς. Η αλήθεια είναι, πως δεν είναι τόσο περιοριστικές όσο φαίνονται και έπειτα γιατί να μην το τολμήσει αν το σκέφτεται πολύ καιρό;

Αφέλειες, έντονες, αιχμηρές, πιο απαλές να πέφτουν στο μέτωπο μαλακώνουν τα χαρακτηριστικά και δίνουν ένα μπεμπέ εφέ. Όποιο στυλ και αν έχουν σαρώνουν. Τάση που έχει να κάνει με την πολυδιάστατη και τόσο δημιουργική δεκαετία του ΄70. Και το στυλ τους rock ή boho chic.


 Αποτέλεσμα εικόνας για αφελειες
 

Για όσες λοιπόν η δεκαετία του ’70 καλύπτει κάθε πλευρά τους εαυτού τους και τη γαλλική κομψότητα τη βρίσκουν περιττή, τότε αυτό το στυλ στα μαλλιά είναι για αυτές. 

 Αποτέλεσμα εικόνας για αφελειες
 

Αν η Brigitte Bardot και η Jane Birkin αποτελούν έμπνευση του στυλ της, ίσως έχει ένα λόγο παραπάνω να δοκιμάσει τις αφέλειες, μοιάζοντας με σύγχρονη boho queen. 

 Trend Alert2
 

Τα τελευταία δύο χρόνια οι αφέλειες φορέθηκαν πολύ και αν αναρωτιέστε για το αν ταιριάζουν σε όλες, εκείνο που με σιγουριά μπορώ να επισημάνω είναι πως χαρίζουν μια νεανικότητα στο πρόσωπο.

 Αποτέλεσμα εικόνας για αφελειες
 

Οι αφέλειες έχουν τη μαγική δύναμη να κρύβουν ατέλειες, κρύβουν χρόνια και τονίζουν τα δυνατά σημεία του προσώπου.
 
• Στα οβάλ πρόσωπα κάθε στυλ αφέλειας ταιριάζει.

 
• Στα τριγωνικά πρόσωπα ταιριάζουν οι ασύμμετρες πλευρικές αφέλειες.

 
• Στα τετράγωνα ταιριάζουν οι γεμάτες αφέλειες με 70’s στυλ.

 
• Στα στρογγυλά οι γεωμετρικές αφέλειες σε πλήρη ευθεία.

 
Και αν τελικά της κόψετε αφέλειες που τελικά για κάποιο λόγο δεν ήταν αυτό που φανταζόταν, υπάρχουν τόσα όμορφα αξεσουάρ μαλλιών τα οποία θα συγκρατήσουν τις αφέλειες μέχρι να μακρύνουν.











πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου