3 λόγοι για να μην φορέσεις γυαλιστερά καλσόν!

Gialistera kalson2
 
Λίγο πριν ξεκινήσεις για το γραφείο ή για μία βραδινή έξοδο και ενώ έχεις συνδυάσει τα πάντα άψογα, και ενώ έχεις φτιάξει το απόλυτο look για πρωί ή για βράδυ, κάνεις το… μοιραίο λάθος.
Βουτάς από το συρτάρι το μπεζ γυαλιστερό καλσόν. Γιατί;
 
 Οι απαντήσεις είναι πολλές, συνήθως οι ίδιες για όλες μας: «γιατί ήθελα κάτι στο χρώμα του δέρματος», «γιατί πίστευα ότι ταιριάζει περισσότερο με τις καφέ αποχρώσεις», «γιατί όταν το πήρα δεν είδα ότι ήταν έξτρα shiny!”…
  Gialistera kalson3
 
Και φυσικά το… έξτρα γυαλιστερό υπάρχει και σε άλλα χρώματα: σε μαύρο, σε ανθρακί, σε γραφίτη και πάει λέγοντας!
Και ενώ το ξέρεις ότι είναι η λεπτομέρεια που μπορεί να καταστρέψει μία δυνατή εμφάνιση, υποκύπτεις.
 
Να, λοιπόν, 3 λόγοι για τους οποίους τα γυαλιστερά καλσόν δεν έχουν θέση στην γκαρνταρόμπα σου, παρά μόνο στην περίπτωση που χορεύεις επαγγελματικά!
  Gialistera kalson4
 
1. Κονταίνουν το πόδι! Ακόμη κι αν είσαι άνω του 1,75 τα γυαλιστερά καλσόν, ειδικά στη μπεζ απόχρωση, κονταίνουν τη σιλουέτα και δίνουν την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά με τα πόδια σου. Αν μάλιστα, τα συνδυάσεις με ankle boots το αποτέλεσμα είναι σχεδόν αστείο…
 
2. «Φουσκώνουν» τις γάμπες (και τα μπουτάκια). Ειδικά, αν έχεις λίγη γαμπίτσα παραπάνω – ή ακόμη αν ανήκεις σ’ εκείνη την ευλογημένη κατηγορία γυναικών που από την πολλή γυμναστική έχουν «ποντίκι» – το γυαλιστερό μπεζ καλσόν κάνει καταστροφές. Οι γάμπες σου δείχνουν «χοντρούλες», χωρίς να είναι.
 
3. Είναι ακαλαίσθητα. Σκέψου το απόλυτο ταγέρ ή βραδινό φόρεμα, το σωστό παπούτσι – ναι, ναι, εκείνο που μακραίνει το πόδι – και (τσακ) όλο αυτό με μπεζ γυαλιστερό καλσόν. Όχι. Μη. Στην αγορά υπάρχουν υπέροχα καλσόν στο χρώμα του δέρματος, με λίγα den που δίνουν την εντύπωση ότι δεν φοράς καν κάλτσες.
Προτίμησε κάποιο από αυτά για μία ultra chic και ξέχνα για πάντα το κακό ενδεχόμενο του να αστράψουν τα φλας επάνω σου για τον απολύτως λάθος λόγο που δεν είναι άλλος από το λάμπει το καλσόν περισσότερο από εσένα.








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου