Οι πραγματικές ηλικίες 10 διάσημων Ελληνίδων

Σχετική εικόνα

Μπορεί να έχουν περάσει τα 30, τα 40 και τα 50 αλλά είναι ίσως πιο γοητευτικές από ποτέ... Για κάποιες γυναίκες η ηλικία τους είναι επτασφράγιστο μυστικό... Άλλες πάλι, δεν έχουν πρόβλημα να την παραδεχτούν δημόσια, σε συνεντεύξεις τους. 
 
Ωστόσο, ακόμη και να μην θέλουν να πουν πόσο ετών είναι, η ημερομηνία γέννησής τους λίγο-πολύ και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 

Η βασίλισσα της μικρής οθόνης Ελένη Μενεγάκη έχει γεννηθεί  στις 29 Οκτωβρίου του 1969 και φαίνεται να το απολαμβάνει ιδιαίτερα! Μητέρα τεσσάρων παιδιών, λαμπερή και ιδιαίτερα εντυπωσιακή,  έχει δηλώσει: «Προς το παρόν αισθάνομαι πολύ τεκνό... Μπορεί η επόμενη δεκαετία μου να είναι καλύτερη». 

Αποτέλεσμα εικόνας για Μενεγάκη κοκκινο
Και για τη  Μαρία Μπακοδήμου - είναι 54 ετών- ο χρόνος είναι σύμμαχός της.   Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, που απολαμβάνει τη ζωή της και μεγαλώνει όμορφα.


 Η Πόπη Τσαπανίδου είναι 52 ετών, μητέρα τριών παιδιών και βρίσκεται στην καλύτερη ίσως φάση εμφανισιακά και επαγγελματικά, ενώ εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση και με το καλλίγραμμο σώμα της. 


Η σέξι Δήμητρα Ματσούκα  στα 45 της χρόνια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από γυναίκες 25 ετών… 

Αποτέλεσμα εικόνας για ματσουκα

«Δεν ζω στην εποχή που καίγανε τις ταυτότητες… Είμαι γεννημένη το 1969 και φέτος το καλοκαίρι θα γίνω 49» είπε, πριν δύο χρόνια η  γνωστή ερμηνεύτρια, Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της. Μια γυναίκα που όσο μεγαλώνει γίνεται ακόμη πιο λαμπερή. 

Αποτέλεσμα εικόνας για βανδη

Η ευφυέστατη Ναταλία Γερμανού στα 55 της χρόνια, έχει ζήσει εκατοντάδες όμορφες στιγμές, επαγγελματικές και προσωπικές και απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της.


Η γοητευτική παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, στα 50 της χρόνια, είναι τόσο chic και λαμπερή, που θα τη ζήλευε κάθε γυναίκα σε όποια ηλικία και να είναι.

Αποτέλεσμα εικόνας για στεφανιδου

Στα 41 της χρόνια, η Ελεονώρα Μελέτη, βιώνει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη με τον άντρα της, Θοδωρή Μαροσούλη, κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της και νιώθει ότι αυτό ήθελε σε όλην της τη ζωή. 


 Η εκρηκτική παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά είναι γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 1980 και, πλέον, στα 39 της είναι εκτός από επιτυχημένη στη δουλειά της,  αλλά και αφοσιωμένη μητέρα δύο γλυκών αγοριών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για σκορδα

Το μοντέλο  Βίκυ Καγιά έκλεισε τα 40 της χρόνια το περασμένο καλοκαίρι. Επιτυχημένο μοντέλο, με πολλές διακρίσεις, επιχειρηματίας, παρουσιάστρια, μα κυρίως μανούλα δύο παιδιών, εντυπωσιάζει με το υπέροχο σώμα και την κομψότητά της! 

Σχετική εικόνα
Το μοντέλο και παρουσιάστρια Νόνη Δούνια, είναι 46 ετών και μητέρα δύο παιδιών.

%ce%b4%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%ce%b1

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού, γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1970. Μητέρα τριών παιδιών, έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz.

%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b1%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%85 


  






πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου