Πρωτότυπα γυναικεία χτενίσματα για όλα τα μήκη μαλλιών!

Αποτέλεσμα εικόνας για hair trend color

Υπάρχουν πολλά γυναικεία χτενίσματα για να επιλέξει, αλλά σίγουρα αυτά με τις πλεξούδες είναι και τα πιο εντυπωσιακά για εκείνη και το ξέρει.


Δεν είναι τυχαίο που οι μεγαλύτεροι hairstylists τα έχουν εντάξει στις συλλογές τους και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.
Επιπλέον, τα συναντάμε πολύ συχνά πλέον και στις περισσότερες ταινίες του Hollywood, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τα τελευταία χρόνια, βρίσκονται πάντα μέσα στις τάσεις της μόδας. 


 Prototipa xtenismta2

Επειδή όμως συνέχεια βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια, αυτή τη φορά επέλεξα να δούμε τα πιο πρωτότυπα για όλα τα μήκη
 
Γυναικεία hairstyles για μακριά μαλλιά

  Prototipa xtenismta3 Prototipa xtenismta4 Prototipa xtenismta5
 
Για τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά, όπως ήδη θα γνωρίζεις, έχουμε πολύ περισσότερες επιλογές από ότι για τα κοντά. Βέβαια, πολλές είναι οι γυναίκες που προτιμούν να τα έχουν κάτω και όχι μαζεμένα. Οπότε οι συγκεκριμένες προτάσεις είναι ειδικά για εκείνες που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
 
Μπορεί είτε να επιλέξει να έχει τα μισά μαλλιά μαζεμένα και πίσω να υπάρχουν οι πλεξούδες ή να ξεκινάνε από μπροστά, είτε να δημιουργήσεις την πλεξούδα στο πλάι. Όπως της αρέσει. 

  Prototipa xtenismta6 Prototipa xtenismta7 Prototipa xtenismta8
 
Όσες όμως προτιμούν να τα έχουν μαζεμένα, ώστε να μην τις ενοχλούν κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορούν να επιλέξουν να της κάνετε μια εντυπωσιακή πλεκτή κοτσίδα. Επίσης, μια εξαιρετική πρόταση, είναι και οι ψηλοί και χαμηλοί κότσοι, οι οποίοι κάνουν το look πιο ρομαντικό και φινετσάτο.
 
Γυναικεία hairstyles για μεσαία και κοντά μαλλιά

  Prototipa xtenismta9 Prototipa xtenismta10 Prototipa xtenismta11
 
Σε αυτή την κατηγορία οι προτάσεις είναι προφανώς λιγότερες, αλλά σας έχω βρει ιδέες για όλα τα στυλ και χρώματα μαλλιών. Η πλεξούδες καταρράκτη, τα crown hairstyles και οι ανοιχτές πλεκτές κοτσίδες, που μπορεί να τις διακοσμήσεις περνώντας από μέσα τους κάποια σατέν κορδέλα, είναι μακράν οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις για αυτές, ώστε να ξεχωρίζουν για το στυλ και την μοναδικότητα τους!











πηγη:ediva


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου