Πώς θα πετύχετε τα πιο stylish χτενίσματα για μακριά μαλλιά;

Αποτέλεσμα εικόνας για long hair selfie

Όσες από εσάς έχετε μακριά μαλλιά, έχετε ταυτόχρονα άπειρες επιλογές για διαφορετικά hairstyles που μπορούν να κάνουν τις εμφανίσεις σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και φρέσκιες.
 
Αν έχετε βαρεθεί λοιπόν να κάνετε τα ίδια χτενίσματα στα μαλλιά σας και έχετε ξεμείνει από έμπνευση για νέα hairstyle looks, εμείς σας προτείνουμε κάποιες ιδέες που μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα. Τι θα χρειαστείτε; Φουλάρια, κορδέλες και κοκαλάκια της αρεσκείας σας, τα οποία θα ολοκληρώσουν το hairstyle σας.
 
hair2

Αν έχετε μακριά μαλλιά, τα φουλάρια και οι κορδέλες πρόκειται να γίνουν οι καλύτεροι σας φίλοι. Επιλέξτε ένα φουλάρι στην αγαπημένη σας απόχρωση, πιάστε τα μαλλιά σας χαμηλά και στριφογυρίστε το σαν κοκκαλάκι. Στην συνέχεια πλέξτε μία πλεξούδα κρατώντας μαζί με τις τούφες και το φουλάρι. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. 

hair3

Διαφορετικά μπορείτε να πλέξετε μία ή δύο πλεξούδες και να τυλίξετε στο τελείωμα ένα μικρό φουλάρι ή μία κορδέλα.

hair1

Για πιο girly εμφανίσεις, πιάστε έναν ατημέλητο κότσο τα μαλλιά σας και στερεώστε στο κεφάλι σας ένα φουλάρι.  

hair4

Φέτος, μία από τις τάσεις στα μαλλιά είναι τα αξεσουάρ. Επιλέξτε τσιμπιδάκια διακοσμημένα με μικρές πέρλες ή στρας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά looks. Κάντε την χωρίστρα σας στο πλάι, δεξιά ή αριστέρα, ανάλογα με το ποια πλευρά σας ταιριάζει καλύτερα και τοποθετήστε μερικά τσιμπιδάκια για να συγκρατήσετε τα μαλλιά σας.  

hair5

Εάν έχετε μακριά και σγουρά μαλλιά, αυτά τα clips - κοκκαλάκια σίγουρα θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα σας. Πιάστε τα μισά σας μαλλιά και συγκρατήστε τα με ένα κοκκαλάκι. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα κοκκαλάκι σε έντονη απόχρωση.  








πηγη:gynaikamagazine


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου