Όλα τα make-up tricks για να αναδείξεις τα γαλάζια σου μάτια! (video)

 Αποτέλεσμα εικόνας για blue eyes makeup selfie

 Άν ξέρεις να επιλέγεις τα σωστά προϊόντα, μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά beauty looks κι εσύ που έχεις γαλάζια μάτια.
Ανακάλυψε τα make-up tricks που θα σε βοηθήσουν να τα αναδείξεις.


Για τις πρωινές βόλτες ή το γραφείο:
Σε αυτές τις περιπτώσεις προτιμάς κάτι πιο φυσικό, που θα αναδείξει τα μάτια σου χωρίς να είναι υπερβολικό. Μπορείς, λοιπόν, να απλώσεις μία BB cream στο πρόσωπό σου και στη συνέχεια, να εφαρμόσεις το concealer σου για να καλύψεις τις ατέλειες και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Μια καλή ιδέα είναι να απλώσεις το προϊόν και στο πάνω βλέφαρο για να φωτίσεις τα μάτια σου. Πρόσθεσε λίγο bronzer στα ζυγωματικά και δοκίμασέ το και στα βλέφαρά σου. Άπλωσέ το καλά με το πινέλο σου και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες που θα έχεις τονίσει με το ειδικό ψαλιδάκι.


Για ένα ραντεβού:
Οι κρεμώδεις μεταλλικές σκιές, όπως και οι θερμοί τόνοι, θα αναδείξουν το χρώμα των ματιών σου. Για παράδειγμα, μπορείς να κλέψεις ιδέες από το χαρακτηριστικό beauty look της Alexa Chung, η οποία ξέρει να τονίζει τα γαλάζια μάτια της με τον καλύτερο τρόπο. Το it girl της μόδας έχει αδυναμία στα beauty looks της Jane Birkin, όπως και στο 60s μακιγιάζ, καθώς θεωρεί ότι κολακεύει τα περισσότερα πρόσωπα. Επιπλέον, δίνει αρκετή ένταση στα φρύδια της, ώστε να τονίζονται ακόμη περισσότερο τα μάτια της. Για να δοκιμάσεις το μακιγιάζ της Alexa Chung, μπορείς να εφαρμόσεις μία ανοιχτόχρωμη σκιά σε metallic απόχρωση στα καπάκια των βλεφάρων σου. Στη συνέχεια, μπορείς να δώσεις βάθος, σχηματίζοντας μία πιο σκούρα γραμμή κάτω από το κόκαλο του βλεφάρου, που θα απλώσεις και θα αναμείξεις με την ανοιχτόχρωμη σκιά σου. Χρησιμοποίησε το ίδιο χρώμα και στη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Φυσικά, δεν μπορείς να ξεχάσεις το μαύρο eyeliner που θα σου χαρίσει το cat eye look της διάσημης fashionista. Είναι άλλωστε το σήμα-κατατεθέν της! Πρόσθεσε λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου, στρώσε τα φρύδια σου και είσαι έτοιμη για το ραντεβού σου.


Για το party:
Αν ετοιμάζεσαι για το party της κολλητής σου και θέλεις να ξεχωρίσεις με το beauty look σου, δοκίμασε κάτι πιο έντονο που θα αναδείξει το βλέμμα σου. Για παράδειγμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία κρεμώδη σκιά ματιών σε bronze απόχρωση, που κάνει εξαιρετική αντίθεση με τα γαλάζια μάτια σου. Άπλωσέ την καλά σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου και στη συνέχεια, πέρασέ τη και από τη γραμμή του κάτω βλεφάρου. Επειδή το μακιγιάζ των ματιών σου είναι αρκετά έντονο, μπορείς να κρατήσεις πιο φυσικό το υπόλοιπο beauty look σου.










πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου