6 Makeup Looks...για να βγάλεις απίστευτες Selfies

 Αποτέλεσμα εικόνας για makeup girl selfie

Δες 6 εκθαμβωτικά βραδινά makeup look για να ξεχωρίσεις παντού και να βγάλεις τις πιο εντυπωσιακές selfies.Οι γιορτές πλησιάζουν και σε κάθε περίσταση που θα παρευρεθείς, σίγουρα θα θέλεις να εντυπωσιάσεις και να βγάλεις άπειρες selfie.  

Γίνε η πιο εκθαμβωτική παρουσία του πάρτι με ένα από τα έξι βραδινά μακιγιάζ που έχουμε επιλέξει και διαφέρουν από τα συνηθισμένα makeup looks που βλέπουμε Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς. 


Κανένα κλασικό smokey, κανένα κόκκινο κραγιόν δεν θα δεις παρακάτω.

#1. ΧΡΥΣΟ SMOKEY

Gold smokey
 
Άλλαξε το κλασικό ψυχρό smokey με ζεστά χρώματα που θα σε φωτίσουν. Πορτοκαλί, bronze, χάλκινο και μεταλλιζέ χρυσό, ενώνονται σε ένα επιβλητικό eye makeup look που θα τελειοποιήσεις με ένα μαύρο cat eye liner.

#2. JUST ADD GLITTER
Glitter makeup

Το λιγότερο είναι περισσότερο στην περίπτωση του glitter, που μπορεί να σταθεί μόνο του και να εντυπωσιάσει με την λάμψη του.

#3. BLUE LINES
Blue line

Δώσε ένταση στο βλέμμα σου και ενδιαφέρον στο look σου, επικεντρώνοντας την προσοχή σου περισσότερο στο κάτω βλέφαρο, εφαρμόζοντας μπλε του κοβαλτίου σκιά κατά μήκος της γραμμής και μια μικρή δόση λευκής σκιάς στην εσωτερική γωνία. Κράτα το κινητό βλέφαρο και τα χείλη σε μια natural nude απόχρωση, για να αφήσεις το έντονο μπλε να ξεχωρίσει και τοποθέτησε faux βλεφαρίδες για να δώσεις ακόμη περισσότερη ένταση.

#4. ΧΡΥΣΟ & ΑΣΗΜΙ
Silver and gold makeup

Ποιος είπε πως ασημί και χρυσό δεν ταιριάζουν; Εάν έχεις γαλανά μάτια θα τονιστούν ακόμη περισσότερο, αναμειγνύοντας τους πιο εντυπωσιακούς μεταλλιζέ τόνους.

#5. GLITTER CAT EYE LINER
Glitter cat eye liner

Αντικατέστησε το κλασσικό μαύρο cat eye liner, με ένα glitter eye liner, που κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις.

#6. ΣΚΟΥΡΟ ΚΡΑΓΙΟΝ
Dark lipstick

Σε ένα Χριστουγεννιάτικο party, το πιο πιθανό είναι να βλέπεις παντού κόκκινο κραγιόν. Κάνε την διαφορά και προτίμησε μια σκούρα απόχρωση, που θα σετάρεις με κοντινές αποχρώσεις στην περιοχή των ματιών. Εάν ακόμη έχεις ξανθιά μαλλιά, θα κάνουν εντυπωσιακή αντίθεση με το μακιγιάζ σου.










πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου