CORAL FUSION


 


Οι δυο ανάλαφρες αποχρώσεις του ανοιχτού κοραλί και του γαλακτερού, συνδυάζονται με μοναδικό τρόπο. Η μεταλλική υφή λειτουργεί σαν ιδανική βάση για να φιλοξενήσει το καμπυλωτό σχέδιο της γαλακτερής απόχρωσης.


ROYAL BLUE


 


Όσες ασπάζονται την μονοχρωμία, θα αγαπήσουν την μεταλλική υφή. Ο λόγος είναι ότι όλα τα συμβατικά χρώματα, ειδικά τα σκούρα, αναδεικνύονται πολύ περισσότερο όταν είναι σε μεταλλικό στυλ. Η απόκοσμη λάμψη είναι το χαρακτηριστικό που εντυπωσιάζει.


SIMPLY SILVER


 


Το ασημένιο είναι από τα πιο must χρώματα για την περίοδο των Χριστουγέννων. Στο λουκ, το ασημένιο είναι σε ματ υφή, ενώ πάνω του έχουν τοποθετηθεί διακριτικά στολίδια και γκλίτερ. Το μανικιούρ είναι κομψό και θηλυκό.


X-MAS SNOOPY


 


Γυρνώντας σελίδα από το κεφάλαιο Μεταλλικά, μπαίνουμε στον κόσμο του γνωστού κόμικ χαρακτήρα, Σνούπι. Τα χαριτωμένα αυτοκόλλητα με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενα είναι πάντα στην μόδα και αποτελούν αγαπημένη επιλογή.


THE SNOWMAΝ


 


Στο μανικιούρ βλέπουμε χιονανθρώπους, έναν άγιο Βασίλη και διαφορετικά σχέδια πάνω σε λευκή βάση. Πρωταγωνιστές είναι το καστανό και το κόκκινο χρώμα, ενώ αυτό που κυριαρχεί είναι η λεπτομέρεια στα σχέδια. Επομένως, κρατήστε το απλό και εμπνευσμένο!


ONLY GLAM


 


Το πομπώδες λουκ είναι ιδανικό για να σας κάνει να λάμψετε, καθώς πάνω του κυριαρχούν τα bling-bling, ενώ σαν μανικιούρ ξεχειλίζει φωτεινότητα. Τα κόκκινα blings στη μέση αποτελούν την χαριτωμένη λεπτομέρεια.


PURPLE VIBES


 


Μια διαφορετική οπτική στην τέχνη του nail art, η οποία συνδυάζει δυο κοντινές αποχρώσεις σε μεταλλική υφή. Το αποτέλεσμα είναι κομψό καθώς είναι ομοιόμορφο, ενώ η γεωμετρική τεχνική είναι το κλειδί για την δημιουργία ενός εντυπωσιακού μανικιούρ.


FESTIVE STYLE


 


Αυτό είναι το μανικιούρ που φωνάζει από μακριά, Χριστούγεννα! Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια-αυτοκόλλητα, τα οποία είτε ακολουθούν παραδοσιακή γραμμή για χριστουγεννιάτικα σχέδια, είτε έχουν μοντέρνα αισθητική. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να στολιστείτε!


COLOR MIX


 


Το φανταχτερό μανικιούρ έχει δομηθεί με έμπνευση και πολυχρωμία. Η μπρονζέ, ανοιχτόχρωμη μεταλλική βάση αναδεικνύει την λάμψη της, ενώ πάνω της έχουν τοποθετηθεί στολίδια διαφόρων χρωμάτων. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι κομψό, με δόσεις πρωτοτυπίας.


FRONT TO BACK


 


Ξεφεύγοντας από το καθιερωμένο, το μοντέρνο μανικιούρ είναι ιδανικό για μακριά νύχια. Μπροστά κυριαρχεί η καστανή σκούρα μεταλλική υφή, ενώ πίσω τα νύχια φέρουν ένα φωσφορίζον κίτρινο χρώμα. Η απολαυστική αντίθεση είναι εμφανής!



  






πηγη:myextension