Men's Way από την Μαίρη Ρόκκου

Αποτέλεσμα εικόνας για mens way beauty

Η μόδα επιβάλει ένα φυσικό και διακριτικό makeup, πραγματικά σχεδιασμένο για τον σύγχρονο άνδρα.
 
Ο πραγματικός στόχος είναι να διατηρεί τα φυσικά χαρακτηριστικά σας, να δείχνετε ξεκούραστοι και να μην το καταλαβαίνει κανείς. Ιδανικό για φωτογραφήσεις και ταινίες.


PHOTO: GEORGE SAVVOULIDIS
MAKEUP: MARY ROKKOU


Trimming – shaping eyebrows


 

Το σχήμα των φρυδιών γενικότερα είναι ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, μιας και όπως λέμε είναι η «κορνίζα του προσώπου». Αρχικά με ένα τσιμπιδάκι αφαιρούμε τις περιττές τρίχες ανάμεσα από τα φρύδια και συνεχίζουμε  χρησιμοποιώντας ένα μικρό ψαλίδι και ένα βουρτσάκι μάσκαρας, ή μια μικρή χτένα. Χτενίζουμε πολύ καλά τα φρύδια προς τα πάνω και με ελαφρώς πλάγια κίνηση κόβουμε τις τρίχες που περισσεύουν, επαναλαμβάνουμε το ίδιο χτενίζοντας τα φρύδια με φορά προς τα κάτω. Με ένα μολύβι φρυδιών (απόχρωσης ψυχρού καφέ) και μικρές κινήσεις, τονίζουμε το σχήμα των φρυδιών και γεμίζουμε τυχόν κενά, σε περίπτωση που χρειαστεί. Στο τέλος χτενίζουμε τα φρύδια προς τα επάνω και φιξάρουμε με ειδικό geI φρυδιών. 


Hydrating skinand lips – εξισορρόπηση χρώματος


 


Ενυδατώνουμε την επιδερμίδα και την περιοχή των ματιών με μια κρέμα -βάση λεπτόρρευστης υφής και βάζουμε αρκετό lip Balm στα χείλη. Σε αυτό το στάδιο, αν έχετε μια επιδερμίδα με αρκετές κοκκινίλες, προτιμήστε ένα primer με βάση το πράσινο χρώμα, ή αν θέλετε ένα bronze look χρησιμοποιήστε μια κρέμα με χρώμα. 


Concealer


 


Χρησιμοποιούμε ένα υγρό concealer (high definition ή mineralize), για να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους. Όταν κάνουμε grooming  για φωτογράφιση ή κινηματογράφο (ταινία), προτιμότερο είναι να μειώσουμε την ένταση των μαύρων κύκλων, αλλά όχι να τους εξαφανίσουμε. 


Powder





Πουδράρουμε το πρόσωπο με High definition powder για ένα διάφανο αποτέλεσμα, ή επιλέγουμε μια πούδρα με χρώμα (απόχρωση του ροζ, ροδακινί ή κίτρινο) ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας, για ματ όψη. 


Εyelashes


 


Χρησιμοποιούμε ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων για να σηκώσουμε τις βλεφαρίδες και αν θέλουμε τις τονίζουμε με μια διάφανη μάσκαρα (geI φρυδιών)
 
 
Contouring 
 
 
Επιλέγουμε μια τερακότα (ψυχρό χρώμα) για να τονίσουμε τις γωνίες του προσώπου εφόσον δεν υπάρχουν γένια.


Γένια


 


Ένα καλό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να γεμίσετε τα κενά στα γένια και να τονίσετε το χρώμα τους, είναι οι μάσκαρες φρυδιών που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Η κίνηση πρέπει να είναι απαλή και αέρινη. Στο τέλος, αφαιρούμε με ένα μωρομάντηλο το lip Balm από τα χείλη.












πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου