Celebrities δίνουν συμβουλές για να συνδυάσεις το κολάν σου με τον καλύτερο τρόπο!

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε: Τα κολάν είναι στη μόδα, τα αγαπάμε, μας αρέσουν και είναι πολύ βολικά! Με έναν σωστό συνδυασμό τα κολάν δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο αλλά και στο καφέ, στη βόλτα με τους φίλους ακόμα και σε μια βραδινή έξοδο.

 

Είναι πιο ζεστά απ’ τα καλσόν και πολύ πιο βολικά απ’ τα τζιν. Μπορούν να συνδυαστούν όπως κάθε παντελόνι και οι celebrities τα προτιμούν για τις εξόδους τους.  Κι αφού αυτές τα προτιμούν και τα υποστηρίζουν γιατί να μην το κάνεις κι εσύ;


Οι διασημότητες μας δίνουν έμπνευση κι εμείς τα προσαρμόζουμε στο προσωπικό μας γούστο!


Selena Gomez





Μπορείς να φορέσεις το κολάν σου με ένα over size φούτερ και να βγεις τη βόλτα σου. Η Selena Gomez έχει επιλέξει ένα μονόχρωμο σύνολο, συνδυάζοντάς το με μαύρα sneakers.


Olivia Culpo





Ένας άνετος αλλά και στιλάτος τρόπος για να συνδυάσεις το κολάν σου είναι με over the knee μπότες! Τόλμησέ το!


Olivia Palermo





Τα δερμάτινα κολάν τα αγαπάμε! Και μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα πουλοβεράκι, με ένα ζακετάκι τζιν, ένα παλτό και οπωσδήποτε με ένα κασκόλ!


Gigi Hadid





Καν’ το όπως η Gigi Hadid! Φόρεσε το κολάν σου με ένα υπερμέγεθες πουλόβερ κι από κάτω μια μακριά μπλούζα προκειμένου να κρύβει τα σημεία που δεν θέλεις να φαίνονται!


Miranda Kerr





Ένα κολάν βελούδο πρέπει να το έχεις στην ντουλάπα σου και να είναι σε nude χρώμα! Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα τοπάκι και ένα σακάκι.


Lauren Conrad





Μπορείς να φορέσεις το κολάν σου με ένα μακρύ μπλουζάκι και τακούνια για ένα δείπνο ή ένα event!


Cara Delevingne





Για μια βραδινή έξοδο μπορείς να επιλέξεις ένα ψηλόμεσο κολάν με ένα τοπάκι διάφανο ή με δαντέλα. Και φυσικά τακούνια!












πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου