Η καλύτερη φροντίδα μαλλιών για το χειμώνα.

Frontida ximona2
 
 Συνήθως το χειμώνα τα μαλλιά γίνονται πιο ατίθασα ,δείχνουν άτονα, έχουν χάσει τη ζωντάνια τους,
έχουν χάσει τη φυσική τους υγρασία και φριζάρουν.


Αυτό οφείλεται στη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των εσωτερικών χώρων και του εξωτερικού περιβάλλοντος αλλά και στην υγρασία. Γενικώς, οι χαμηλές και πολύ υψηλές θερμοκρασίες είναι παράγοντες καταστροφικοί για τα μαλλιά.


Frontida ximona3


Συχνό φαινόμενο την περίοδο του χειμώνα είναι ο στατικός ηλεκτρισμός. Για να προστατεύσουμε τα μαλλιά θα πρέπει να μην τα λούζουμε τόσο συχνά όσο το καλοκαίρι, να εφαρμόζουμε προϊόντα με πλούσια θρεπτικά και ενυδατικά συστατικά ,να φοράμε καπέλο ή σκούφο για να τα προστατεύουμε από το κρύο και από τον αέρα όπου θα πρέπει να προσέχουμε να μην είναι σφιχτό και κατασκευασμένο από συνθετικά υλικά για να αποφύγουμε τον στατικό ηλεκτρισμό .

  Frontida ximona4
 

Βέβαια το μειονέκτημα των αξεσουάρ αυτών είναι ότι τα μαλλιά χάνουν τον όγκο τους και τη φόρμα του χτενίσματος .
Επίσης να τα στεγνώνουμε καλά και να μην βγαίνουμε με υγρά μαλλιά γιατί θα φριζάρουν και υπάρχει ο κίνδυνος σπασίματος αυτών, να αποφεύγουμε το στέγνωμα με ζεστό αέρα αλλά να προτιμούμε το χλιαρό αέρα, να εφαρμόζουμε προϊόντα προστασίας για τη θερμότητα και να χρησιμοποιούμε χλιαρό νερό κατά την εφαρμογή του λουσίματος.


Συμβουλέψτε τις πελατισσές σας για τη σωστή περιποίηση των μαλλιών τους και προτείνετε προϊόντα επαγγελματικά, καθώς επίσης και εξειδικευμένες θεραπείες οι οποίες υπάρχουν στο κομμωτήριό σας και η εφαρμογή τους γίνεται μόνο από επαγγελματίες.


Frontida ximona5










πηγη:blogkommoton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου