Πώς να κάντε την πελάτισσα σας νεότερη με το σωστό χρώμα στα μαλλιά της!

Neoteri xroma2
 
Ως HAIR EXPERTS δείξε με τις συμβουλές σου πώς μπορείς με το κατάλληλο χρώμα στα μαλλιά της, να δείξει νεότερη.
 
 
Τα μαλλιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Το λάθος χρώμα στα μαλλιά της μπορεί να την δείχνει χλωμή και κουρασμένη. Με το κατάλληλο χρώμα που εσύ καλείσαι να επιλέξεις, και όχι να γίνεις παραγγελιολήπτης μπορείς να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αφαιρώντας χρόνια και χαρίζοντας λάμψη.

 
3 βασικοί κανόνες που πρέπει να τις έχεις κατά νου, για να βάψεις μαλλιά με επιτυχία.
 

Κάλυψη 100%

  Neoteri xroma3
 

Εάν το φυσικό της είναι ξανθό, τότε τα λευκά δεν ξεχωρίζουν πολύ και μπορείς να τα καλύψεις εύκολα με μια βαφή στον ίδιο τόνο ή με ανταύγειες. Όταν όμως τα μαλλιά είναι σκούρα, τότε τα λευκά κάνουν έντονη την παρουσία τους, γι’ αυτό χρειάζεσαι μια μόνιμη βαφή που θα τα καλύψει 100%.

 
Η φυσικότητα είναι η μισή ομορφιά.

  Neoteri xroma4
 

Μην ξεχνάς ότι οι φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά φωτίζουν και κολακεύουν το πρόσωπο. Απόφυγε, λοιπόν, τις μεγάλες αντιθέσεις και προτίμησε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό της τόνο, παίζοντας με λίγο πιο ανοιχτές, ζεστές ανταύγειες στο στεφάνι του κεφαλιού της για να φωτίσεις το πρόσωπο (ένας τρόπος contouring).

 
Δώσε φως.

  Neoteri xroma5
 

Οι πολύ σκούρο μαύρο, σκούρο καστανό καθώς και οι έντονες αποχρώσεις κόκκινο «σκληραίνουν» τα χαρακτηριστικά τονίζοντας τυχόν ατέλειες ή ρυτίδες στο πρόσωπο. Επιπλέον, το σκούρο χρώμα στα μαλλιά μπορεί να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται ωχρή και κουρασμένη. Προτίμησε ζεστές αποχρώσεις όπως ξανθό μελί ή σοκολατί, που χαρίζουν φως και λάμψη στην επιδερμίδα, «καμουφλάροντας» έτσι λεπτές γραμμές και καφέ κηλίδες.
Δοκίμασε τεχνικές χρώματος που θα αναδείξουν την ομορφιά και την προσωπικότητα της πελάτισσάς σου έχοντας κατά νου τους παραπάνω κανόνες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τέλειο αποτέλεσμα.


 Neoteri xroma6










πηγη:blogkommoton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου