Πως να πετύχεις τα ωραιότερα χείλη του χειμώνα!

Ta xilia toy ximona2
 
 Υπάρχουν πολλές πηγές για να μπορείς να ενημερωθείς για τα beauty tips,
που μπορείς να ακολουθήσεις για το ιδανικό μακιγιάζ! 


Υπάρχουν, όμως, και ακόμη περισσότερα trends, που κάθε εποχή αλλάζουν, αφού η μόδα απαιτεί κάθε φορά και διαφορετικά!

  Ta xilia toy ximona3
 

Μπορεί να κάνεις άπειρα μακιγιάζ και να πειραματίζεσαι κάθε φορά με διαφορετικές σκιές και διαφορετικά κραγιόν. Σίγουρα, μετά από τόσα πολλά, όμως, έχεις καταλήξει στο πιο μακιγιάζ σου ταιριάζει καλύτερα και ξέρει καλά να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και τα δυνατά σου σημεία.
Οι απόλυτοι και ιδανικοί συνδυασμοί κραγιόν και σκιάς για τον φετινό χειμώνα είναι εδώ και είναι μόνο για σένα!


# Ιριδίζουσα σκιά με statement κόκκινο κραγιόν

  Ta xilia toy ximona4
 

Ανυψώνει το βλέμμα και τονίζει όσο τίποτα την περιοχή γύρω από τα μάτια. Ανάλογα με τον τόνο του δέρματος σου διάλεξε την κατάλληλη απόχρωση σκιάς, από χάλκινο και ροζ χρυσό μέχρι δαμασκηνί και μεταλλικό γκρι, ιδανικές αποχρώσεις για ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν


# Μονοχρωμία στα μάτια και τα χείλη

  Ta xilia toy ximona5
 

Η μονοχρωμία είναι και θα είναι για πάντα στη μόδα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ίδιες αποχρώσεις σε μάτια και χείλη ή παρόμοιες που δε θα κάνουν τη διαφορά


# Glossy και χρυσό

  Ta xilia toy ximona6
 

Το ιδανικό μακιγιάζ και για τις γιορτές που έρχονται! Το απόλυτο μακιγιάζ για να μονοπωλήσεις τα βλέμματα! Τόλμησε το, αλλά προτίμησε το κυρίως στις βραδινές σου εμφανίσεις! Αρκέσου μόνο σε ένα διάφανο gloss για να τονίσεις ακόμη περισσότερο το χρυσό των ματιών!


# Σμαραγδένια μάτια και Nude χείλη

  Ta xilia toy ximona7
 

Η απόλυτη αντίθεση που θα πρωταγωνιστήσει τη φετινή σεζόν. Τόλμησε την πράσινη απόχρωση στα μάτια σου και άφησε τα χείλη σου ουδέτερα για να τονίσεις το ακαταμάχητο βλέμμα σου! Εξαιρετικά εκλεπτυσμένο και τέρμα μοντέρνο look για τον χειμώνα!











πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου