Οι πιο σέξι 40αρες (+λίγα ακόμα), γυναίκες του πλανήτη

Όλες οι γυναίκες τις ζηλεύουν και όλοι οι άνδρες τις ποθούν. Το «ΚΛΙΚ» αποτίνει φόρο τιμής στις πιο ωραίες 40+ που όσο ωριμάζουν γίνονται... γευστικότερες!
Όλες οι γυναίκες τις ζηλεύουν και όλοι οι άνδρες τις ποθούν.


 Χωρίς σειρά προτεραιότητας ή προτίμησης, έχουμε και λέμε:


Monica Bellucci




Η Monica Bellucci είναι το απόλυτο θηλυκό, η απόλυτη γυναίκα που όσα χρόνια κι αν περάσουν θα αποτελεί τον διακαή πόθο όλων των ανδρών. Δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα αδύνατη, ούτε θέλησε να το κρύψει. Η αισίως 53χρονη Ιταλίδα μας ανάγκασε να στραφούμε περισσότερο στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο και δεν το μετανιώνουμε στιγμή. Η «καυτή» Monica είναι και στοργική μαμά, καθώς έχει δύο κόρες, την 8χρονη Deva και τη 2χρονη Leonie, με όλους να εύχονται να έχουν κληρονομήσει τα γονίδια της μαμάς τους!


Jennifer Aniston




Γλυκιά, όμορφη, φινετσάτη και με... ελληνικά γονίδια. Η Jennifer Aniston στα 48 της «καίει καρδιές» και είναι η γυναίκα που πολλοί θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους. Μπορεί ο Brad Pitt να της ράγισε την καρδιά επιλέγοντας τη νεότερή της Angelina Jolie, αλλά οι ωραίοι άνδρες δεν λείπουν από δίπλα της. Η καρδιά της ανήκει στον Justin Theroux, αλλά πριν δυο μέρες ο Brad Pitt  δήλωσε πως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του είναι ότι χώρισε την Jennifer Aniston.


Catherine Zeta-Jones




Όταν η Catherine Zeta-Jones παντρεύτηκε τον Michael Douglas, ο ταλαντούχος ηθοποιός απέκτησε πολλούς εχθρούς. Πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, άλλωστε, αφού έκανε δική του μία από τις ωραιότερες ηθοποιούς και κατά 25 χρόνια νεότερή του. 12 χρόνια μετά, η 48χρονη μελαχρινή καλλονή παραμένει στο πλευρό του περνώντας μαζί του τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν προσβλήθηκε από καρκίνο στον λαιμό.


Salma Hayek




Η Salma Hayek έχει καμπύλες που μας αναγκάζουν να χρησιμοποιήσουμε το κλισέ ότι «κολάζουν κι άγιο». Το μεξικάνικο ταπεραμέντο της 51χρονης δεν άφησε ασυγκίνητο τον δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault με τον οποίο έχει μία επεισοδιακή σχέση και μία... κόρη. Κι όμως, ο Γάλλος δεν δίστασε, όχι μόνο να την απατήσει, αλλά και να αποκτήσει παιδί με τη Linda Evangelista.


Courteney Cox




Στη σειρά «Cougar Town» υποδύονταν μία χωρισμένη μητέρα κοντά στην ηλικία της. Αν όμως δεν γνωρίζαμε την αλήθεια για την 53χρονη Courteney Cox, θα λέγαμε ότι η διανομή των ρόλων είναι λανθασμένη. Διαθέτει απίστευτα γυμνασμένο σώμα και τα πανέμορφα μάτια της είχαν «κολλήσει» τους άνδρες ήδη από τα «Φιλαράκια», έστω κι αν υποδυόταν την «σπαστική» Monica. Όταν χώρισε από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της David Arquette, εκείνος έπαθε κατάθλιψη και το έριξε στο ξενύχτι και το αλκοόλ.
  

Jennifer Lopez




Μπορεί η Jennifer Lopez να διανύει αισίως το 48ο έτος της ηλικίας της και να είναι μητέρα διδύμων, αλλά παραμένει μία από τις πιο hot παρουσίες της showbiz. Η απίστευτα ελκυστική εμφάνισή της ήταν σύμφωνα με τις κακές γλώσσες κι ένας από τους λόγους που διαλύθηκε ο γάμος της με τον ασχημούλη Marc Anthony: «Την έκανε να νιώθει χάλια με τον εαυτό της όταν ήθελε να φορέσει κάτι sexy. Του άρεσε να ντύνεται συντηρητικά και πιο "συζυγικά". Μισούσε το γεγονός ότι ήταν σύμβολο του sex». Μετά τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια απελευθερώθηκε, ξαναβρήκε το στυλ της το οποίο επιδεικνύει στο American Idol και τα τραγούδια της.


Kim Cattrall




H... ξεδιάντροπη Samantha του «Sex and the City» επισκίαζε τις νεότερες συναδέλφους της στο δημοφιλές σίριαλ. Χωρίς κανένα taboo στο sex, η Kim Cattrall περνά και στην πραγματικότητα μία παρόμοια εικόνα έχοντας γράψει μαζί με έναν εκ των τριών πρώην συζύγων της το βιβλίο «Satisfaction: The Art of the Female Orgasm» και η εμφάνισή της της το επιτρέπει. Είναι η μεγαλύτερη της λίστας μας ούσα πλέον 61 χρόνων παρακαλώ, αλλά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις μικρότερες.


Μeg Ryan




Άλλη μία όχι πια 40άρα, αλλά πατημένη 50άρα που μπορεί με τη γοητεία της να βάλει κάτω πολλές 20άρες. Αν κι έχει το look του «girl next door», τα γαλάζια μάτια της, τα εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά της και το μικροσκοπικό, καλοσχηματισμένο σώμα της  δίνουν επάξια στη Meg Ryan μία θέση στη λίστα μας. Α, να μην ξεχάσουμε και την κλασική πλέον σκηνή της... προσποίησης οργασμού σε εστιατόριο στο «Όταν ο Harry γνώρισε τη Sally».


Sandra Bullock




Η αγαπημένη της Αμερικής μεγάλωσε! Η Sandra Bullock είναι πλέον 53 ετών, αλλά βλέποντάς την δεν διαπιστώνουμε πολλές διαφορές με την οδηγό λεωφορείου που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της στο «Speed». Μπήκε ακόμα περισσότερο στις καρδιές μας όταν παρέλαβε το Oscar πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τhe Blind Side» και στη συνέχεια μαθεύτηκε ότι ο σύζυγός της, Jesse James, την απάτησε ενώ είχαν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσουν παιδί. Εκείνος έγινε ένας από τους πιο μισητούς άνδρες των ΗΠΑ κι εκείνη μία «hot mama» υιοθετώντας τον μικρούλη Louis Bardo Bullock που πλέον απολαμβάνει όλη την αγάπη της.


Elizabeth Hurley




Αρκετοί τη θεωρούν την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Κάποιοι δεν συμφωνούν, αλλά σίγουρα κανείς δεν αμφιβάλλει ότι η Elizabeth Hurley αξίζει μία θέση στη λίστα με τις ωραιότερες γυναίκες άνω των 40. Για όσους ίσως την είχαν ξεχάσει, η εμφάνισή της στη σειρά «Gossip Girl» όπου υποδύεται την «bitch» αρχισυντάκτρια περιοδικού που ξεμυαλίζει τον νεαρό Nate Archibald τους θύμισε γιατί τα πράσινα μάτια και το θανατηφόρο κορμί της θα μας κάνουν να την αγαπάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα! Η ίδια, πάντως, ως μοιραία γυναίκα είναι... ατακτούλα καθώς, όσο και να προσπάθησε να το διαψεύσει, διατηρούσε δεσμό με τον νυν αρραβωνιαστικό της Shane Warne, πριν ακόμα τερματίσει τον γάμο της με τον Arun Nayar.


Halle Berry




Δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της, αλλά αυτό δεν της στερεί τίποτα από τη σεξουαλικότητά της. Ως catwoman έδειξε ότι διαθέτει αψεγάδιαστο σώμα, έστω κι αν τιμήθηκε με το «Χρυσό Βατόμουρο» για την ερμηνεία της, ενώ η έξοδός της από τη θάλασσα με το πορτοκαλί μπικίνι στην ταινία «Die Another Day» είναι μία από τις classic κοριτσιού του James Bond. Κι όμως, η κάτοχος Oscar για τον «Χορό των Τεράτων» Halle Berry είναι 51 χρόνων, αν και το σοκολατένιο κορμί της «σβήνει» πολλές συναδέλφους της που έχουν τα μισά της χρόνια.


Demi Moore




Όταν έπαιξε στην ταινία «Striptease» στοίχειωσε τα ανδρικά όνειρα. Σήμερα, στα 55 της παραμένει εκθαμβωτική. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η Demi Moore είχε επί χρόνια στο πλευρό της τον κατά 16 χρόνια νεότερό της Ashton Kutcher. Η απιστία του της στοίχησε, την έκανε να πιάσει πάτο, αλλά τώρα ξαναβρήκε σιγά σιγά τον εαυτό της και τώρα είναι σε μεγάλη φόρμα. 














πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου