Πως να εφαρμόστε το κόκκινο κραγιόν σας τέλεια σε 4 εύκολα βήματα!

κόκκινο κραγιόν
 
Το κόκκινο κραγιόν είναι ένα από τα παλαιότερα κόλπα μακιγιάζ που μπορούν να κάνουν το μακιγιάζ σας από απλό, σε τέλειο. 
Όμως υπάρχουν κάποια κόλπα για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Με μόνο τέσσερα σημαντικά βήματα θα σας διδάξουμε πώς να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα!

Τι θα χρειαστείτε:
 
  • Lip Balm (Liposan)
  • Βάση Χειλιών ή Primer Χειλιών
  • Μολύβι Χειλιών
  • Κόκκινο Κραγιόν
  • Concealer
 
Βήμα 1 Ετοιμάστε τα χείλια σας σωστά
 
Πρώτα απ’ όλα πρέπει να προετοιμάσετε τα χείλη σας. Απλώστε ομοιόμορφα στα χείλη σας ένα Lip Balm (Liposan) με μια μπατονέτα έτσι ώστε να μην έχετε υπερβολικό προϊόν στα χείλη σας και να βεβαιωθείτε ότι τα χείλη είναι απολεπισμένα σωστά. Για να κρατήσετε τα χείλη σας ενυδατωμένα και το κραγιόν σας να έχει περισσότερη διάρκεια χρησιμοποιήστε Βάση Χειλιών ή Primer Χειλιών.

Βήμα 2 Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας
 
Διαλέξτε ένα χρώμα για το μολύβι κοντά στο χρώμα του κραγιόν και ξεκινήστε τον σχεδιασμό του περιγράμματος. Αυτό θα χρησιμεύσει ως οδηγός όταν θα εφαρμόσετε το κραγιόν σας αργότερα.


κόκκινο κραγιόν
 
Βήμα 3 Γεμίστε τα χείλια σας με το μολύβι χειλιών
 
Μόλις τελειώσετε με τον σχεδιασμό του περιγράμματος, γεμίστε τα χείλη σας με το μολύβι. Αφού τα γεμίσετε, σκουπίστε τα με το χαρτομάντιλο και γεμίστε τα κενά που μπορεί να υπάρχουν.

Βήμα 4 Εφαρμόστε το κόκκινο κραγιόν
 
Εφαρμόστε το κόκκινο κραγιόν και έπειτα άλλη μία στρώση από Lip Balm (Liposan). Για να διατηρήσετε τα χείλη καθαρά εφαρμόστε στις άκρες με ένα πινέλο Concealer.


Τώρα, θα έχετε πάντα απίστευτα κόκκινα χείλη σε ελάχιστο χρόνο. Αυτός είναι ο τρόπος για τους αρχάριους και με την πάροδο του χρόνου, θα μάθετε να το κάνετε πιο γρήγορα και καλύτερα.











πηγη:lollita


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου