Tα χρώματα που πρέπει να επιλέξεις για τα νύχια σου τα Χριστούγεννα!

Όσο οι Γιορτές πλησιάζουν, εμείς πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σε κάθε επίπεδο. Εκτός από τα φαγητά και τα γλυκά του τραπεζιού όμως, ένα γνήσιο θηλυκό πρέπει να εντυπωσιάσει τους πάντες και με τα νύχια του! - Γράφει η Αθανασία Βιδάλη
Όσο οι Γιορτές πλησιάζουν, εμείς πρέπει να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σε κάθε επίπεδο.
 
 Εκτός από τα φαγητά και τα γλυκά του τραπεζιού όμως, ένα γνήσιο θηλυκό πρέπει να εντυπωσιάσει τους πάντες και με τα νύχια του!
Η περιποίηση των άκρων είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και θελκτικά πράγματα πάνω σε μία γυναίκα. Τόσο οι άντρες όσο και οι υπόλοιπες γυναίκες, θα θαυμάσουν τα προσεγμένα νύχια και θα σχολιάσουν το σχέδιο ή το χρώμα που έχεις επιλέξει. 


Εμείς, λοιπόν, κάναμε μία λίστα με τα πιο αγαπημένα μας χρώματα βερνικιών που πρέπει να επιλέξεις και εσύ, φέτος τα Χριστούγεννα! Ρίξ’ τους μία ματιά…

  • Κόκκινο
Γενικότερα, το φλογερό κόκκινο είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα χρώματα. Άλλοτε μπορεί να φάνει υπερβολικό και άλλοτε όχι και τόσο κομψό για εκείνη τη γυναίκα που το επιλέγει στα ρούχα, στα μαλλιά ή στα νύχια της. Ωστόσο, οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η καταλληλότερη περίσταση για να το τολμήσεις και να αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο τη γιορτινή σου διάθεση και το πνεύμα διασκέδασης και ευεξίας που σε διακατέχει.


  • Μπορντό
Το μπορντό είναι μία από τις αποχρώσεις του κόκκινου που αναδεικνύει και εκείνη το γιορτινό πνεύμα. Τόλμησε να το επιλέξεις σε ματ ή γυαλιστερή υφή και συνδύασε το με άσπρα ή μαύρα χριστουγεννιάτικα σχέδια. Είναι σίγουρο πως θα εντυπωσιάσεις με τις αυτές σου τις εμφανίσεις στις Γιορτές. Και μην ξεχνάς πως αποτελεί ένα διακριτικό και κομψό χρώμα που ταιριάζει σε όλες μας.

  • Μαύρο
Το μαύρο δε θα πάψει ποτέ να συνάδει με επίσημες καταστάσεις. Τί πιο επίσημο, λοιπόν, από το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς; Αν λατρεύεις το κλασικό και προσεγμένο στυλ, το χρώμα αυτό είναι η πιο κατάλληλη επιλογή που μπορείς να κάνεις για τα φετινά χριστουγεννιάτικα νύχια σου.


  • Ασημί σε καθρέφτη
Άλλο ένα ιδιαίτερο αλλά συνάμα γιορτινό χρώμα που μπορείς να διαλέξεις, είναι το ασημί. Δε μιλάμε όμως για οποιοδήποτε τόνο του ασημί αλλά για εκείνο το ασημί που προκύπτει από το ανάλογο σχέδιο του «καθρέφτη». Η γυαλιστερή υφή του θα δώσει έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τόνο στο γιορτινό σου στιλ διατηρώντας το κομψό και σικάτο. 


  • Λευκό
Το λευκό μας θυμίζει συνήθως καλοκαιρινά σχέδια νυχιών καθώς συνδυάζεται απίστευτα με το μαυρισμένο τόνο του δέρματος μας. Ωστόσο, εναρμονίζεται τέλεια και με τη χειμερινή αίσθηση αφού μας παραπέμπει σε χιονισμένες εικόνες και χριστουγεννιάτικα τοπία. Αν, δε, το διανθίσεις και με τα κατάλληλα χειμερινά σχέδια, είναι ό, τι πρέπει για τις Γιορτές.




Και μην ξεχνάς κάτι… η κομψότητα και το στιλ κρύβεται σε μικρά πράγματα και λεπτομέρειες του εαυτού μας. Για αυτό μην παραμελείς κανένα κομμάτι της προσωπικής σου ομορφιάς.











πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου