Πρωινό ή βραδινό μακιγιάζ; Οι καλύτερες ιδέες για να το ανανεώσεις!

Make up proino vradino2

 Αναζητάς το τέλειο beauty look για το πρωί στο γραφείο αλλά και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.
 

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ανακαλύψεις μερικές ιδέες μακιγιάζ που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της μέρας.
Πάρε χαρτί και μολύβι για να τις σημειώσεις και να δοκιμάσεις σήμερα κιόλας εκείνη που σου ταιριάζει περισσότερο.

1. Η χρυσή σκιά κάνει θαύματα.

Φυσικά, πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Καλό είναι να μην το παρακάνεις, καθώς θέλεις να δείχνεις chic και όχι κιτς. Γι’ αυτό, λοιπόν, σχεδίασε μία γραμμή με το μαύρο ή το καφέ μολύβι ματιών στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο και έπειτα πέρασε λίγη χρυσή σκιά με λίγη μπατονέτα. Άπλωσέ την καλά, ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ομοιόμορφο. Ιδανική επιλογή για το πρωινό μακιγιάζ σου, αν θέλεις να σπάσεις τη μονοτονία των αυστηρών office looks σου, αλλά και για το βράδυ που θέλεις να είσαι πιο εντυπωσιακή.

2. Συνδύασε μάσκαρα με eyeliner

Ένας πετυχημένος συνδυασμός για κάθε ώρα της μέρας. Απλώς καλό είναι, το πρωί να μην το παρακάνεις με το πάχος της γραμμής του eyeliner. Σχεδίασέ τη προσεκτικά στο πάνω βλέφαρο και στη συνέχεια, γύρισε τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι για να γίνουν πιο καμπυλωτές. Έπειτα, εφάρμοσε δύο στρώσεις από τη μάσκαρά σου. Τα μάτια σου θα δείχνουν υπέροχα κάθε στιγμή.

3. Τράβηξε τα βλέμματα στα χείλη σου

Χρησιμοποίησε ένα κραγιόν σε φωτεινή απόχρωση για να δώσεις ένταση στα χείλη σου και να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου. Το πρωί φρόντισε ώστε το αποτέλεσμα να είναι λίγο πιο αχνό, αν το κραγιόν σου είναι πολύ έντονο.

4. Οι απαλές αποχρώσεις του ροζ και του ροδακινί έχουν την τιμητική τους

Κάποιες φορές δεν χρειάζεσαι πολλά για να αναδείξεις τα όμορφα χαρακτηριστικά σου. Λίγο ρουζ στα μάγουλα, ένα απαλό κραγιόν στα χείλη, λίγη μάσκαρα και είσαι έτοιμη να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Διάλεξε τις γλυκιές αποχρώσεις του ροδακινί και του ζεστού ροζ.

5. Ένας απρόσμενος συνδυασμός

Κι όμως, μία χακί σκιά στα μάτια με ένα ροζ κραγιόν στα χείλη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που πρέπει να δοκιμάσεις άμεσα. Διάλεξε μία λαδί ή χακί σκιά, άπλωσέ τη καλά στο καπάκι του ματιού σου και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου και συνδύασέ τη με ένα κραγιόν στην απόχρωση του ροζ της τσιχλόφουσκας.








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου