Το ιδανικό μακιγιάζ για συνέντευξη!

Makigiaz sinentefksi2

 Το τηλέφωνό σου χτύπησε και…ναι! Η πρώτη σου συνέντευξη είναι γεγονός!
 

Οι ερωτήσεις που σε «βομβαρδίζουν» κατευθείαν είναι άπειρες και έχεις πανικοβληθεί! Ηρέμησε! Τα νέα είναι ευχάριστα! Το ραντεβού αυτό μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου! Το μοναδικό μυστικό γι αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της καριέρας σου είναι το χαμόγελό σου! Φόρεσε το και όλα θα πάνε καλά!

Επειδή,όμως, η πρώτη εικόνα κάνει εντύπωση και, φυσικά, τη διαφορά, αξίζει να συγκεντρωθείς στην εξωτερική σου εμφάνιση! Το σωστό μακιγιάζ σε αυτήν την περίπτωση είναι αναγκαίο! Οι υπερβολές μπορεί να στρέψουν τα πράγματα εναντίον σου.


Makigiaz sinentefksi3


Φύγαμε να δούμε το ιδανικό μακιγιάζ για συνέντευξη για να είσαι κομψή, περιποιημένη και προσεγμένη στην πρώτη εντύπωση που θα κάνεις!

#1 Make up

Το δέρμα σου πρέπει να φαίνεται φυσικό, όμορφο και φρέσκο. Απέφυγε το βαρύ make up που χρησιμοποιείς στις βραδινές σου εξόδους και επέλεξε μία φυσική υφή που θα σου χαρίσει ζωντάνια και φρεσκάδα!

#2 Ατέλειες προσώπου

Κάλυψε τις τυχόν ατέλειες του προσώπου σου βάζοντας ελάχιστο κονσίλερ τοπικά. Ταμπόναρε γι ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

#3 Κραγιόν

Επέλεξε φυσική απόχρωση και στο κραγιόν σου. Προτίμησε ένα προϊόν σε ματ απόχρωση που να μην αφήνει σημάδια (Για φαντάσου πως θα νιώσεις όταν δεις τα χείλη σου σχηματισμένα πάνω στο ποτήρι που ήπιες νερό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης;) Το αγαπημένο σου gloss πρέπει να το αφήσεις στην άκρη για λίγο…

#4 Μακιγιάζ ματιών

Άπλωσε μία σκιά στα μάτια σου ουδέτερης απόχρωσης. Αρκέσου σε μία πολύ λεπτή γραμμή eyeliner στο πάνω μέρος των ματιών σου. Ξέχασε το φανταστικό cat eye look που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ, γι αυτήν σου την εμφάνιση!

#5 Ρουζ

Ξέχασε για λίγο το αγαπημένο σου ροζ ρουζ που δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα! Προτίμησε ένα σε μοβ απόχρωση και εφάρμοσε απαλά στα ζυγωματικά σου για να έχεις φυσικό, νεανικό και δροσερό χρώμα.

#6 Σχήμα φρυδιών

Διόρθωσε το σχήμα των φρυδιών σου, δίνοντας μεγάλη προσοχή στο μολύβι και τη σκιά φρυδιών που θα χρησιμοποιήσεις.
Πως είναι η συγκεκριμένη κοπέλα;


Makigiaz sinentefksi4


Καμία σχέση…
Καλή επιτυχία!








πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου