Δες πώς θα αναδείξεις τέλεια τα καστανά σου μάτια!

Μπορεί εκείνες που έχουν μπλε ή πράσινα μάτια να σε κερδίζουν με το χρώμα τους αλλά στα καστανά σε μαγεύει το βλέμμα!
 
Μπορεί εκείνες που έχουν μπλε ή πράσινα μάτια να σε κερδίζουν με το χρώμα τους αλλά στα καστανά σε μαγεύει το βλέμμα!

Πάντοτε με το μακιγιάζ μας θέλουμε να αναδείξουμε ένα από τα προσόντα του προσώπου μας. Άλλοτε τα χείλη μας, άλλοτε τις γωνίες και τα ζυγωματικά μας και κάποιες άλλες φορές τα μάτια μας.


Είμαι σίγουρη, πως πολλές φορές έχεις μπει στον πειρασμό να βάλεις χρωματιστούς φακούς επαφής, τρέφοντας την ψευδαίσθηση ότι με αυτόν τον τρόπο τα μάτια σου θα δείχνουν πιο ελκυστικά. Και όμως, με αυτούς τους 5 απλούς τρόπους που θα σου παραθέσω ευθύς αμέσως μπορείς να κάνεις τα καστανά σου μάτια ακόμη πιο όμορφα και εντυπωσιακά απ’ ό, τι ήδη είναι! 


1.     Χρησιμοποίησε σκούρες και γήινες σκιές
Οι σκιές φωτίζουν το μάτι και κάνουν το μακιγιάζ σου να δείχνει πιο προσεγμένο. Στα καστανά μάτια, δε, οι ιδανικότερες αποχρώσεις σε σκιές είναι οι σκούρες και κυρίως οι γήινες. Η επιτηδευμένη ανάδειξη του καφέ χρώματος θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται ακόμη πιο λαμπερά και γοητευτικά. 




2.     Βάλε ένα χρωματιστό eyeliner
Μην περιορίζεις τον εαυτό σου στα κλασικά μαύρα ή καφέ eyeliner. Πειραματίσου με τα χρώματα και εκμεταλλεύσου την ουδετερότητα που σου δίνει το χρώμα των ματιών σου. Τα καστανά μάτια μπορούν να συνδυαστούν τέλεια και με ένα μπλε, ένα μωβ ή ακόμη και ένα λευκό eyeliner! Είναι σαν ένας άδειος καμβάς που περιμένει να του βάλεις εσύ τα χρώματα πάνω. 




3.     Επίλεξε μάσκαρα για όγκο
Σκοπός σου είναι να δώσεις έμφαση στο χρώμα των ματιών σου όχι τόσο στις βλεφαρίδες σου. Οι βλεφαρίδες, λοιπόν, θα αναλάβουν κάπως το ρόλο της «πλαισίωσης», καθώς δίνοντας τους όγκο θα καταφέρουν να αγκαλιάσουν ιδανικά το έντονο καστανό σου χρώμα! Είναι ένα εύκολο tipπου μπορεί να απογειώσει όλο το μακιγιάζ σου. 




4.     Κάνε έντονα κοψίματα
Δημιούργησε σωστές και έντονες γωνίες στο πρόσωπο σου. Το bronzerστα ζυγωματικά σου θα εναρμονιστεί τέλεια με το καστανό χρώμα στα μάτια σου. Θα είναι σαν μία φυσική συνέχεια της λάμψης και της επιβλητικότητας των ματιών σου, η οποία θα τα τονίζει ακόμη περισσότερο. 




5.     Διάλεξε nudeαποχρώσεις για τα χείλη σου
Το μακιγιάζ σου πρέπει να έχει σε πρώτο κάδρο τα μάτια σου και γενικότερα το πάνω μέρος του προσώπου σου. Μην επιχειρήσεις, λοιπόν, να δώσεις ένταση και στα χείλη βάζοντας ένα κόκκινο ή ένα σκούρο κραγιόν. Διάλεξε μία nude, φυσική απόχρωση που θα ταιριάξει αρμονικά με τη γήινη απόχρωση των ματιών σου, αναδεικνύοντας την ακόμη περισσότερο. 




Και να θυμάσαι πως τα καστανά μάτια είναι το δυνατό σου χαρτί! Εκμεταλλεύσου τα…










πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου