Ο πιο άμεσος και πετυχημένος τρόπος για να ξεχωρίσουμε είναι φυσικά η αλλαγή στο hairstyle.
 
Η Κρίστι Βλάχου παρουσιάζει μια ευφάνταστη τεχνική, η οποία θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε οποιοδήποτε look σε μοναδικό! Το μόνο που χρειάζεστε είναι χρώμα, αφηρημένα σχέδια και λίγη φαντασία.


STEP 1


 


 Όταν θέλουμε να σχεδιάσουμε κάποια σχέδια, ή σχήματα, στα μαλλιά θα πρέπει πριν ξεκινήσουμε τη ζωγραφική να ισιώσουμε τα μαλλιά. Στη συνέχεια με βάση το κούρεμα διαλέγουμε σε πιο σημείο θα δημιουργήσουμε το σχέδιο. Τα μαλλιά θα πρέπει να είναι γεμάτα, χωρίς φιλάρισμα.


STEP 2


 


Χωρίζουμε μία λεπτή διαφάνεια και τοποθετούμε από κάτω μία διάφανη σκληρή πλαστική μεμβράνη, χτενίζουμε τη τούφα προς τα κάτω και ψεκάζουμε με λακ. Με την βοήθεια του πίσω μέρους της λισουάρ πιέζουμε την τούφα να «κολλήσει» πάνω στη μεμβράνη. Με λεπτό πινέλο ξεκινάμε το περίγραμμα του σχήματος.


STEP 3


 


Αφού ολοκληρώσουμε το περίγραμμα, γεμίζουμε το σχήμα.


STEP 4


 


Χωρίζουμε την επόμενη διαφάνεια και με την βοήθεια των χεριών μας προσπαθούμε να απλώσουμε την τούφα έτσι ώστε να είναι στη φυσική της θέση.


STEP 5


 


Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο, μέχρι να ολοκληρωθεί το τμήμα που θέλουμε να ζωγραφίσουμε.


STEP 6


 


Αν θέλουμε να δημιουργήσουμε περίγραμμα στο σχήμα θα πρέπει να το κάνουμε στις 3 τελευταίες διαφάνειες.


STEP 7


 


Αφού ολοκληρωθεί ο χρόνος εφαρμογής, ξεβγάζουμε, λούσουμε και ενυδατώνουμε με conditioner.  Στο συγκεκριμένο μοντέλο εφαρμόσαμε χρωμογαλάκτωμα ώστε να δώσουμε ένταση στο χρώμα της βάσης και λάμψη.


ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:myextension