Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα!

Telia elpida2

Μυστικά, που συνήθως εφαρμόζουν οι γνώστες του θέματος στα μεγάλα αστέρια,
κατά τις red carpet εμφανίσεις τους.

Εδώ, θα βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με την τέλεια εφαρμογή του foundation, τη σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας και τον τρόπο που θα φωτίσετε το πρόσωπο σας.

1. Προσθέστε λίγο ξηρό λάδι για φωτεινό φινίρισμα

Ένα όμορφο μακιγιάζ έχει σαν βάση του, πάντα την επιδερμίδα. έτσι, μπορείτε να αναμίξετε το concealer σας με κάποιο έλαιο, όπως τριαντάφυλλο που έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.   Βάλτε μικρή ποσότητα στο χέρι σας – από τα δύο προϊόντα – και αναμίξετε είτε με το χέρι, είτε με ένα πινέλο.

2. Προετοιμάστε την επιδερμίδα σας με μια ενισχυμένη μάσκα προσώπου

Η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας προϋποθέτει πάντα την εφαρμογή μιας μάσκας προσώπου. Απλώνεται το προϊόν παντού αφήνοντας τα μάτια ανέπαφα. Μια μάσκα συσφικτική θα ήταν ιδανική. Στο στάδιο αυτό μπορείτε να ξεκινήσετε να μακιγιάρετε τα μάτια σας, και ενώ το δέρμα ενυδατώνεται οποιαδήποτε μουτζούρα κι αν προκύψει δεν θα χρειαστεί να σας απασχολήσει. Ακόμα κι αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μια μάσκα προσώπου, μπορείτε να κάνετε μια μάσκα ματιών την ώρα που βάφετε τις βλεφαρίδες σας για παράδειγμα. Η ουσία είναι, να εκμεταλλευτείτε το διάστημα που η μάσκα κάνει τη δουλειά της, προετοιμάζοντας ένα άλλο σημείο του προσώπου σας.

3. Φωτίστε τη γύρω περιοχή των φρυδιών

Είναι ωραίο να απλώσετε γύρω από την περιοχή των φρυδιών – γύρω από την περίμετρο του ματιού, έως το κόκαλο του φρυδιού – ένα ουδέτερο χρώμα. Ένα μολύβι nude και όχι λευκό, είναι αυτό που χρειάζεστε. Το εφαρμόζετε στην καμάρα του φρυδιού ακριβώς κάτω από το κόκαλο του φρυδιού. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε το ίδιο στο πάνω μέρος του φρυδιού, ώστε να τονιστεί το τόξο. Και μια μικρή γραμμή στην εσωτερική γωνία ώστε να ανοίξει το μάτι. Το κόλπο αυτό πετυχαίνει ένα beauty look περισσότερο φυσικό και δείχνοντας να φοράτε λιγότερο μακιγιάζ.









πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου