H χρυσή μάσκα προσώπου που έχει γίνει το πιο hot καλλυντικό στον κόσμο

 Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσή μάσκα προσώπου
Από την Irina Shayk μέχρι την Alessandra Ambrosio, όλες πίνουν νερό στο όνομα της.
Τι είναι η μάσκα 24άρων καρατίων που κάνει θραύση στον κόσμο του Hollywood;



Όλοι λίγο-πολύ το ξέρουμε πως οι celebrities και τα μοντέλα έχουν πολύ καλούς λόγους που μυρίζουν τόσο όμορφα και που ακτινοβολούν τόσο πολύ από απόσταση. Τι είναι λοιπόν αυτό που η Naomi Campbell, η Irina Shayk, η Elsa Hosk, η Sara Sampaio και η Alessandra Ambrosio έχουν κοινό; Ποιο είναι το μεγαλύτερο μυστικό που έχει ενθουσιάσει εδώ και λίγο καιρό τον κόσμο της μόδας, κάνοντας τα μεγαλύτερα supermodels στον πλανήτη να πίνουν νερό στο όνομά του;
 Σχετική εικόνα


Πρόκειται για μία μάσκα ομορφιάς διαφορετική από τις άλλες, η οποία λανσαρίστηκε από την ισραηλινή εταιρία καλλυντικών με την ονομασία Μimi Luzon. Η συγκεκριμένη μάσκα είναι χρύση, κι όταν λέμε χρυσή δεν αναφερόμαστε μόνο στην χρωματική της επικάλυψη, αλλά στο γεγονός ότι αποτελείται από χρυσό 24αρων καρατίων. 
 Σχετική εικόνα


Η διαδικασία περιποίησης είναι η εξής: απλώς απλώνεις μία λεπτή στρώση από τη συγκεκριμένη ολόχρυση μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπο σου και περιμένεις. Όπως είναι φυσικό μία τόσο ιδιαίτερη και πολυτελης μάσκα δεν έρχεται στο σπίτι σου σε προσιτή τιμή αφού η τιμή της αγγίζει τα 299 δολάρια (κάτι αντίστοιχο και σε ευρώ), ενώ οι ειδικοί συνιστούν στους πλούσιους πελάτες τους να επενδύσουν και στην κρέμα ματιών της σειράς αλλά και στην κρέμα ημέρας, δύο εξίσου ακριβά προϊόντα με βασικό συστατικό τον χρυσό!!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για χρυσή μάσκα προσώπου


Εκτός από τον χρυσό 24άρων καρατίων η περίφημη μάσκα περιέχει συστατικά από θαλάσσια φυτά, υαλουρονικό οξύ και εκχυλίσματα αλόης, ενώ αν το budget κάποιου δεν είναι αρκετά υψηλό μπορεί να πάρει μία πιο οικονομική εκδοχή της με ασήμι.


 Σχετική εικόνα














πηγη:womantoc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου