Bohemian Nail Manicure για το Φθινόπωρο!

Bohemian Nail Manicure2
 
Εάν είστε ένα πραγματικό παθιασμένο άτομο με το bohemian style τότε εδώ σας έχουμε τις νέες τάσεις του μανικιούρ!!!

 
Εάν είστε ένα πραγματικό παθιασμένο άτομο με το bohemian style τότε εδώ σας έχουμε τις νέες τάσεις του μανικιούρ!!! Οι ζωντανές αποχρώσεις, οι ψυχεδελικές εκτυπώσεις, η διαφάνεια, τα κοσμήματα, η άνεση και το φυσικό μακιγιάζ είναι αυτό που φοράμε όλη μέρα αυτή τη στιγμή.


Ο ουρανός είναι το όριο όταν πρόκειται για το συνδυασμό απλών γεωμετρικών γραμμών με άλλα ενδιαφέροντα πρότυπα. Χρειάζεται μόνο να γνωρίζετε τους συνδυασμούς χρωμάτων και πώς θα ταιριάζουν με τα ρούχα σας για το τέλειο αποτέλεσμα.
Στις μέρες που δεν έχετε απολύτως καμία ιδέα ποια χρώματα πρέπει να επιλέξετε, παραμείνετε σε διαχρονικές μονοχρωματικές αποχρώσεις!


Ο συνδυασμός του μπλε και του λευκού είναι επίσης μια επιλογή, ειδικά όταν αποφασίζετε να δημιουργήσετε Bohemian manicure.
Είναι φρέσκα, ευπροσάρμοστα και ταιριάζουν σε οποιοδήποτε στυλ, είτε πρόκειται για μια καλοκαιρινή εμφάνιση είτε για μια φινετσάτη επιλογή για το τέλος του καλοκαιριού και το φθινόπωρο.

  Bohemian Nail Manicure3 Bohemian Nail Manicure4 Bohemian Nail Manicure5 Bohemian Nail Manicure6 Bohemian Nail Manicure7 Bohemian Nail Manicure8 Bohemian Nail Manicure9
 












πηγη:epaggelmagynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου