SUMMER SHADOWS 

 

 


BLUE EFFECT/ Το λουκ συνδυάζει smoky τεχνική, αναμειγνύοντας μαύρες και μπλε αποχρώσεις. Το στυλ είναι ιδανικό για τις γυναίκες με γαλάζια μάτια, αλλά και καστανά, καθώς το μπλε είναι σκούρο και δεν «βαράει» στην εμφάνιση. Το πρόσωπο διατηρεί φυσικότητα στο υπόλοιπο λουκ, ενώ στα χείλη υπάρχει η glossy υφή.


 


NEON PURPLE/ Η απολαυστική λεπτομέρεια του neon μωβ είναι από τα κουλ beauty λουκς της εποχής. Η μεμονωμένη γραμμή πάνω στα βλέφαρα θα χαρίσει εξατομικευμένο στυλ και θα ταιριάξει ιδανικά με μαύρες βλεφαρίδες και έντονα φρύδια.


 


GO NATURAL/ Η ανεπιτήδευτη φυσικότητα είναι από τις πιο ωραίες τάσεις της εποχής. Λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες, φυσικοί τόνοι στο πρόσωπο και μια πινελιά ματ κραγιόν, σε γήινη απόχρωση. Καλοκαίρι είναι και πρέπει να εκδηλώσετε τη φυσική ομορφιά σας.

NATURAL LIPS 

 

 


BLUSH BOMB/ Το λουκ από τις πασαρέλες του καλοκαιριού παίζει με τις αντιθέσεις και τις ζεστές υφές. Το glossy κόκκινο επανέρχεται στη μόδα, ως το κόκκινο κραγιόν της εποχής. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες με έντονα χείλη και θα χαρίσει τέλεια, graphic αποτέλεσματα.


 


NATURAL RED/ Οι ήπιες αποχρώσεις του κόκκινου, αλλά και οι ανάλαφρες του ροζ, θα είναι η νούμερο ένα επιλογή για το καλοκαίρι. Αφενός επειδή ήδη επιλέγονται από όλες τις γυναίκες, αφετέρου επειδή αποτελούν παρακλάδι της τάσης για φυσικό λουκ. Λίγη φωτεινότητα στα μάτια, ζωηρό ρουζ και έτοιμο το all-day λουκ!


 


OMBRE DELIGHT/ Η τεχνική ombre στα χείλη είναι εύκολη, δυναμική και ανατρεπτική. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συνδυάσετε δυο κοντινές αποχρώσεις, διαφορετικές όμως για το κάθε χείλος. Το σκούρο κόκκινο και το έντονο φούξια συνδυάζονται αρμονικά με έντονες βλεφαρίδες.











πηγη:myextension