Όλα τα trends της μόδας για το 2017 που πρέπει να ακολουθήσεις στα μαλλιά σου

Όλα τα trends της μόδας για το 2017 που πρέπει να ακολουθήσεις στα μαλλιά σου

Κάθε χρόνο στις διεθνείς πασαρέλες κομμωτές και σχεδιαστές μας δίνουν το στίγμα της μόδας που θα επικρατήσει τη σεζόν που έπεται.


Kάναμε ένα ρεπορτάζ για όσες μας εμπιστεύεστε και μας αγαπάτε, έτσι ώστε να είστε πρωτοπόρες και εντυπωσιακές.


Ο κότσος τύπου μπαλαρίνας είναι must. Θα σας τον πρότεινα, διότι κολακεύει, αναδεικνύει το πρόσωπο και προβάλλει καλύτερα τα ρούχα. Το είδαμε στους οίκους Christian Dior, Valentino, Boss!


Πολύ της μόδας είναι οι πλεξούδες. Το είδαμε στους οίκους Moncler, Sally Lapointe και είναι κιόλας ένα αγαπημένο χτένισμα!


hair-trends-1


«Οι χαλαρές βάγκ», ελληνιστί ελαφριές “ελεύθερες μπούκλες”, για όσες έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά, προτείνουν οι σχεδιαστές σε εκείνες που αγαπούν το bohemian look, και τα σινιόν, τα μαλλιά να τραβιούνται προς τα πίσω, να υπάρχει πλάγια χωρίστρα καθώς και να στολίζουμε τα χτενίσματά μας με κορδέλες, κοκαλάκια, τσιμπιδάκια κλπ. Το είδαμε στους οίκους Salvatore Ferragamo, Prabal Gurung, Cédric Charlier! 


 Γενικώς δηλαδή το επιμελώς ατημέλητο look. Χτενίσματα που απαιτούν κομμωτική παρέμβαση αλλά που όλοι οι άντρες ανά τον κόσμο νομίζουν πως εσύ δημιούργησες εντός ενός μαγικού 5λέπτου. Ως γνωστών, οι άντρες, αρέσκονται σε απλά και εντυπωσιακά χτενίσματα που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα, τη φυσική ομορφιά και αύρα.

 
hair-trends-2 hair-trends-3


Η αλογοουρά είναι μια τάση που καλά κρατεί και μάλιστα πολύ βολική για τις γυναίκες που δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με το look τους. Συγκεκριμένα για εσάς τις φουλ εργαζόμενες γυναίκες, μια χαμηλή αλογοουρά θα σας κρατήσεις μέσα στη μόδα χωρίς να αφιερώσετε πολύ χρόνο.


Στα σόου του οίκου Zac Posen η χωρίστρα στη μέση συνδυάστηκε τέλεια με πολύ όγκο ενώ τα μαλλιά έπεφταν με χάρη στους ώμους. Φυσικά πρόκειται για μια τάση που μας έρχεται από την δεκαετία του ’80 που μας ταξιδεύουν σε περασμένες δεκαετίες, disco μουσικής, funky μακιγιάζ και pop κουλτούρας, και την είδαμε να συνδυάζεται κυρίως με μπούκλες όπως ακριβώς έγινε στην περίπτωση των οίκων Jeremy Scott και Gucci.


hair-trends-4


Είτε όλα τα μαλλιά πάνω ή χαλαρά κάτω , αυτό το look μας μεταφέρει πίσω στη δεκαετία του 1980. Το είδαμε στους οίκους Vanessa Seward, Gucci, Manish Aror !


Η νούμερο ένα τάση στα κουρέματα των μαλλιών είναι οι αφέλειες. Gucci, Gareth Pugh, Giorgio Armani, Louis Vuitton, Diane von Furstenberg, Topshop Unique, Jenny Packham, Isabel Marant, επέλεξαν να  δημιουργήσουν φράντζες.  


Όσον αφορά στο μήκος, τα μακριά μαλλιά γυρίζουν στη μόδα. Το είδαμε στους οίκους Carven, Elie Saab, H&M ! Όμως, ταιριάζουν στις ψηλόλιγνες γυναίκες και σε αυτές με νεανικό ύφος!


 hair-trends-5


Όπως τονίσαμε και παραπάνω, τα χρώματα είναι της ιδίας φιλοσοφίας. Δηλαδή όσο πιο κοντά στα χρώματα που η ίδια η φύση μας έδωσε στην κάθε μια μας ξεχωριστά. Μιλάμε δηλαδή για ζεστές αποχρώσεις του ξανθού και του καστανού.


1.Ξανθά μαλλιά


Όλες ανεξαιρέτως οι ξανθές μπορείτε να πειραματιστείτε στους τόνους που σας πηγαίνουν. Πολύ της μόδας είναι οι ανταύγειες που γίνονται κατά το δυνατόν όσο πιο φυσικές σαν να έχουν ανοίξει τα μαλλιά μας από τον ήλιο. Να θυμάστε πως οι ζεστές αποχρώσεις ταιριάζουν περισσότερο σε εμάς τις Ελληνίδες γι’ αυτό και σας τις προτείνουμε περισσότερο.


2. Μαύρα μαλλιά


Τα μαύρα μαλλιά μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα στη μόδα, αν και πολλές celebrities το ακολουθούν ευλαβικά. Μια λευκή επιδερμίδα με ένα κόκκινο της φωτιάς κραγιόν βγάζει μια μυστηριώδη και sexy εικόνα που σαγηνεύει κάθε άντρα. Όλες, ανυπερθέτως, έχουμε δει την  Kim Kardashian να διατηρεί αυτό το «κορακί» μαλλί.


hair-trends-7


3. Καφέ μαλλιά στους τόνους της σοκολάτας


Διάφορες αποχρώσεις του καστανού είναι της μόδας. Πρόκειται για ζεστά χρώματα που γλυκαίνουν πολύ την επιδερμίδα. Αν μάλιστα κάνετε και ανταύγειες θα δείχνετε πολύ πιο νέες και φωτεινές.


4. Σκούρα μαλλιά και ανοιχτόχρωμες άκρες


Τα χρώματα που επικρατούν στις πασαρέλες είναι το ξανθό και το καστανοκόκκινο. Στη μόδα, όμως, είναι και οι ανοιχτόχρωμες άκρες που μοιάζουν σαν να έχει βγει η ρίζα. Γι’ αυτό άλλωστε πολλοί σχεδιαστές, και κυρίως ο οίκος μόδας Rag & Bone, προτίμησαν αυτή την τάση με τα μαλλιά να είναι μαύρα στο επάνω μέρος και οι άκρες να είναι ξανθές.


hair-trends-8


5. Ombre μαλλιά


Το ombre, είτε γινόταν στα μαλλιά είτε στο μακιγιάζ, εμφανίστηκε στις πασαρέλες και αποτελεί μόδα. Η βασική του ιδέα είναι τα μαλλιά σου να έχουν μια σκούρα απόχρωση επάνω και να ανοίγουν χρωματικά προς τα κάτω. Το καλύτερο ombre που μπορείς να κάνεις είναι με τα ξανθά μαλλιά, με τις ρίζες να είναι αρκετά σκούρες και το χρώμα να ανοίγει σε ένα απαλό ξανθό καθώς κινείσαι προς τις άκρες.







πηγη:protothema


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου