Τα χτενίσματα των celebrities

Τα χτενίσματα των celebs

Με τον Σεπτέμβριο να έχει μπει για τα καλά, οι εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαφτίσεις,πάρτι κοκ όλο και πλησιάζουν.
 
 Πολλές υποχρεώσεις και ακόμη περισσότερες οι σκέψεις για το τι θα φορέσουμε, πως θα κάνουμε τα μαλλιά μας και όλα αυτά που πιάνουν μέρες ολόκληρες με προβληματισμούς, αλλά όταν έρθει εκείνη η μεγάλη ημέρα όλα μας δικαιώνουν. 


Μεγάλη πηγή έμπνευσης για τις εμφανίσεις μας σε όλα αυτά τα events που έχουμε να πάμε; Οι αγαπημένες μας celebs να είναι καλά και να φτιασιδώνονται για να μας δίνουν τις καλύτερες ιδέες!


Για να δούμε τα χτενίσματα των celebs που έκλεψαν την παράσταση…


Emma Stone


Τα χτενίσματα των celebs


Για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Χώρισε τα μαλλιά της σε δύο ίσα τμήματα και τα στριφογύρισε δύο κότσους τον έναν πάνω από τον άλλον. Άκρως δροσερό κι φρέσκο χτένισμα. Ιδανικό αν στο μυαλό σου δεν έχεις κάτι πολύ «στημένο».


Kim Kardashian


Τα χτενίσματα των celebs


Μία μακριά και αυστηρή χαμηλή αλογοουρά τυλιγμένη εξολοκλήρου με μαύρο suede ύφασμα. Ιδανικό χτένισμα για κομμάτια με ακάλυπτη την πλάτη


Lea Michele


Τα χτενίσματα των celebs


Χαμηλή αυστηρή αλογοουρά, τυλιγμένη σε δύο σημεία με χρυσό μεταλλικό δέρμα. Εντυπωσιακό χτένισμα χωρίς πολλά πολλά. Αν το θέλεις πιο «ήρεμο» αντικατέστησε το χρυσό δέρμα με πιο ουδέτερες αποχρώσεις. Ιδανικό χτένισμα για μάξι φορέματα


Chrissy Teigen


Τα χτενίσματα των celebs


Η ανεμελιά και η φρεσκάδα σε όλο τους το μεγαλείο. Ανάλαφρα και ακαθόριστα κύματα εμπνευσμένα από τις μπούκλες της δεκαετίας του ’80. Εύκολο χτένισμα για κάθε μέρα και εντυπωσιακό για τη βραδινή έξοδο. Συνδύασε το με μεγάλους κρίκους για να απογειώσεις το αποτέλεσμα!










πηγη:marymary