Oι ασκήσεις της Beyonce για επίπεδη κοιλιά και σφιχτούς γλουτούς!


Οι καλογυμνασμένοι γλουτοί και το σφιχτό κορμί της διάσημης pop star δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων, αλλά αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς!



 Μπορεί η Beyonce να είναι πολυάσχολη, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για γυμναστική! Κι επειδή θαυμάζουμε το sexy σώμα της και θέλουμε να αποκτήσουμε κι εμείς τις καλοσχηματισμένες καμπύλες της, απευθυνθήκαμε στο γνωστό personal trainer Επαμεινώνδα Κώνστα που γνωρίζει τα μυστικά των star και μας αποκάλυψε το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί πιστά το αγαπημένο pop idol!


Beyonce-Knowles-bikini


Το πρόγραμμα της Beyonce για τέλειο κορμί, βασίζεται σε αερόβια, διαλειμματική προπόνηση και κοιλιακούς και φυσικά σε μια υγιεινή διατροφή. Η star με τα διάσημα οπίσθια, εστιάζει σε δυναμικές κινήσεις που γυμνάζουν τις 4 βασικές αρθρώσεις με μια κίνηση. Γυμνάζοντας πολλές μυϊκές ομάδες σε μια στιγμή, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των προπονήσεών της και κόβει την ανάσα με κάθε hot εμφάνιση.


beyonce.


Σου παρουσιάζουμε λοιπόν τη μέθοδο της Beyonce για να αποκτήσεις κι εσύ τέλειο σώμα σε πολύ λιγότερο χρόνο από ότι θα χρειαζόσουν με κάποιο άλλο πρόγραμμα γυμναστικής!


This undated promotional image released by H&M shows entertainer Beyonce in an ad for H&M's new summer advertising campaign. Beyonce will be featured on billboards, and in print ads and TV commercials. (AP Photo/H&M)


1)Αντίστροφες προβολές με εκτάσεις ώμων


bey5


Από θέση προσοχής και κρατώντας αλτήρες ή μικρά μπουκαλάκια με νερό εκτελούμε προβολή ποδιού προς τα πίσω, ενώ ταυτόχρονα φέρνουμε τα χέρια στο πλάι. Εκτελούμε 3 σετ των 10-15 επαναλήψεων.


2)Κάθισμα με πίεση ώμων (med ball)


bey2nbey8


Κρατώντας μια ιατρική μπάλα 3-6kg μπροστά από την λεκάνη εκτελούμε κάθισμα ακουμπώντας την μπάλα στο έδαφος και στην συνέχεια φέρουμε την μπάλα πάνω από το κεφάλι μας, ενώ ταυτόχρονα σηκωνόμαστε στις μύτες των ποδιών. Εκτελούμε 3 σετ των 10-15 επαναλήψεων.


3)
Push ups (τρικεφάλου) με έκταση ισχίου


bey6bey7


Στηριζόμαστε στις παλάμες και στις μύτες των ποδιών. Από αυτή τη θέση λυγίζουμε τους αγκώνες φέρνοντας το στήθος προς το έδαφος ενώ ταυτόχρονα σηκώνουμε το ένα πόδι. Στην επαναφορά ακουμπάμε το πόδι στο έδαφος και συνεχίζουμε με το άλλο. Εκτελούμε 3 σετ των 8-10 επαναλήψεων.


4)Plie Squat με Άρση ποδιού και ταυτόχρονη στροφή κορμού


bey3bey4 

Από όρθια θέση και με τις μύτες των ποδιών να στρέφονται διαγώνια προς τα έξω εκτελούμε πλιέ κάθισμα με τα χέρια πλεγμένα στην ευθεία του στήθους. Στην επαναφορά και καθώς τεντώνουμε τα πόδια σηκώνουμε το ένα πόδι στο ύψος του ισχίου στρέφοντας το χέρια προς το λυγισμένο γόνατο. Εκτελούμε 3 σετ των 10-15 επαναλήψεων εναλλάξ.


5) Mini one leg squat with abduction


bey1bey


Στηριζόμαστε σε ένα σταθερό σημείο από θέση προσοχής. Εκτελούμε μικρό κάθισμα στο ένα πόδι και κατά την επαναφορά φέρνουμε το αντίθετο πόδι σε θέση απαγωγής. Εκτελούμε 3 σετ των 10-15 επαναλήψεων.


beyonce-body-shape-wallpaper-4 







πηγη:melbeing