Πως να Αποκτήσετε Γερά και Υγιή Νύχια!

Mistika gera nixia2
 
Καθημερινά τα χέρια μας και ειδικότερα τα νύχια μας, ταλαιπωρούνται με αποτέλεσμα να σπάνε.


Όμως τα χέρια μας είναι ένα απο τα πιο εμφανή σημεία επάνω μας, γι’αυτό θέλουμε να είναι υγιή και περιποιημένα. Υπάρχουν όμως μερικά μυστικά που μπορούμε να κάνουμε ολές μας. 


Ποια είναι αυτα;


•Κρατήστε τα νύχια σας ενυδατωμένα: Μια ενυδατική κρέμα χεριών θα μπορούσε να βοηθήσει αποτελεσματικά τα νύχια σας,φροντίστε η κρέμα χεριών που θα επιλέξετε να αναγράφει ότι προστατεύει και τα νύχια. Με αυτόν τον τρόπο τα νύχια θα γίνουν πιο δυνατά, τα πετσάκια θα μαλακώσουν και θα βοηθήσει τα νύχια σας να μακραίνουν πιο γρήγορα.

  Mistika gera nixia3
 

•Προσθέστε ασβέστιο στην διατροφή σας: Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι το ασβέστιο είναι απαραίτητο για υγιή οστά, είναι επίσης σημαντικό στοιχείο για δυνατά και υγιή νύχια. Καλές πηγές ασβεστίου είναι τα γαλακτοκομικά προϊόντα, με ένα φλιτζάνι γάλα και ένα αυγό στο καθημερινό σας μενού μπορείτε δείτε θαύματα στην υγεία των νυχιών σας.


•Αφήστε τα νύχια σας να αναπνεύσουν: Δεν είναι απαραίτητο τα νύχια σας να είναι πάντα βαμμένα, μπορείτε να κάνετε ένα καλό μανικιούρ και να περάσετε απλά ένα γυαλιστικό βερνίκι ενδυνάμωσης.


•Μην χρησιμοποιείτε μεταλλική λίμα: Οι μεταλλικές λίμες μαζεύουν περισσότερα μικρόβια και λόγο της τραχύτητας τους δεν βοηθούν ιδιαίτερα να αποκτήσεις το σχήμα που επιθυμείς. Φροντίστε να λιμάρετε συχνά τα νύχια σας, μπορείτε να λιμάρετε και την επιφάνειά τους με μία μαλακή λίμα, πράγμα που θα τους χαρίσει λάμψη.

Mistika gera nixia4






πηγη:likequeen