Απόκτησε λάμψη και ομορφιά με… φρούτα εποχής!

 

Λατρεύουμε το καλοκαίρι για πολλούς λόγους! Ένας από τους πιο σημαντικούς είναι ότι απολαμβάνουμε τα πιο νόστιμα και δροσερά φρούτα όλης της χρονιάς!
 
Εκτός όμως από το να τα καταναλώσεις, μπορείς να τα κάνεις σύμμαχό σου για να γίνεις ακόμη πιο όμορφη και λαμπερή αφού η φύση φροντίζει όχι μόνο για την τροφή σου, αλλά και για την ομορφιά σου!


Ανανεωτική μάσκα λάμψης και ενυδάτωσης


Υλικά


½ ώριμο ροδάκινο
1 βερίκοκο
4 φράουλες


Παρασκευή


Βάλε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ώσπου να δημιουργηθεί ένα παχύρευστο μίγμα. Άπλωσε για 15’ σε καθαρό δέρμα και ξέβγαλε με χλιαρό νερό. Μετά πέρασε το πρόσωπό σου με ένα βαμβάκι εμποτισμένο σε φρέσκο γάλα. Το δέρμα σου θα  αποκτήσει μεταξένια υφή!


Το ροδάκινο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, το βερίκοκο διαθέτει αντιρυτιδικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενώ η φράουλα αποτελεί μια από τις καλύτερες πηγές βιταμίνης C.


Ορός-μάσκα για μίνι lift 


Υλικά


Φλούδες από 2-3 φέτες καρπούζι


Παρασκευή


Πολύ εύκολο! Κόβεις  λίγες φέτες καρπούζι, τρως τη σάρκα και στη συνέχεια τεμαχίζεις τις φλούδες και τις ρίχνεις στο μπλέντερ ώσπου να γίνουν πολτός. Απλώνεις σε καθαρό πρόσωπο για 20’.


 Προσοχή μη μιλάς και μην κάνεις μορφασμούς κατά τη διάρκεια της εφαρμογής! Αφαιρείς με βαμβάκι εμποτισμένο σε χλιαρό γάλα και βάζεις την ενυδατική σου. Αμέσως θα δεις ότι δέρμα σου έχει συσφιχθεί και έχει ανορθωθεί το οβάλ του προσώπου σου.


Το καρπούζι είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β6, C, λυκοπένιο, φυτικές ίνες και κάλιο, συνεπώς είναι φουλ δραστικό κατά των ελεύθερων ριζών που ευθύνονται για τη γήρανση του δέρματος.


Κορίτσια, δοκιμάστε τις μάσκες για μερικές μέρες και όταν όλοι σας ρωτούν τί κάνατε και ακτινοβολείτε, κλείστε τους το μάτι και πείτε τους: «Φρουτάκι να κεράσω;»





πηγη:melbeing