Ποια μαγιό φορούν οι αγαπημένες μας Ελληνίδες στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Swimsuit files: Τι είναι τα μαγιό που φορούν αγαπημένες Ελληνίδες στις καλοκαιρινές τους διακοπές

Οι φωτογραφίες με μαγιό έχουν αρχίσει να κατακλύζουν το instagram και κάποια από αυτά είναι πραγματικά ξεχωριστά. Ποια είναι τα brand που έχουν επιλέξει αγαπημένες Ελληνίδες στις φετινές τους διακοπές;




Aγαπημένες Ελληνίδες φορούν τα αγαπημένα τους μαγιό και περνούν όμορφες στιγμές χαλάρωσης. Ποια είναι όμως τα brands που επέλεξαν;
kainourgiou

Το ολόσωμο μαγιό της Κατερίνας Καινούργιου με μία τιράντα είναι από παλιότερη κολεξιόν της Marianna G, ένα κομμάτι το οποίο η Κατερίνα αγαπά και φορά πολύ συχνά.
kamila
Διακοπές στην Ελλάδα κάνει εδώ και λίγες ημέρες η Αλέκα Καμηλά, η οποία "έριξε" το instagram φορώντας σούπερ ενυτυπωσιακό ολόσωμο μαγιό με αποκαλυπτική λεπτομέρεια του brand Mon A Mer.
stikoudi
Mπικίνι μαύρο με εντυπωσιακά δεσίματα επέλεξε η Κατερίνα Στικούδη, του brand ΜΕD. Η Κατερίνα αγαπά πάντα τις πιο ιδιαίτερες επιλογές.
oikonomakou
Πλεκτό ολόσωμα μαύρο μαγιό ήταν η επιλογή της Αθηνάς Οικονομάκου για τις Μυκονιάτικες εξορμήσεις της. Το μαγιό είναι του brand Art Love Knitwear και το συνδύασε με κοσμήματα της προσωπικής της συλλογής Allover by Athina Oikonomakou.
prelevic
Ένα πολύ κομψό μπικίνι από το brand Mitos επέλεξε να φορέσει η Άννα Πρέλεβιτς. Η Άνννα αγαπά τα μπικίνι και συνήθως επιλέγει γήινες αποχρώσεις.
tfay
Η Φαίη μας φέτος επιλέγει πολύ συχνά κάποιο ολόσωμο μαγιό. Τα φωτεινά χρώματα είναι αγαπημένα της, όπως και αυτό το φωτεινό lime. Το one piece μαγιό είναι του brand Kiwi.








πηγη:faysbook