Sun stripping: H πιο σούπερ σέξι καλοκαιρινή τάση στο μακιγιάζ!

 

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να έχουμε αυτό το σέξι «ηλιοκαμένο» άγγιγμα στο πρόσωπο μας, όπως συμβαίνει το καλοκαίρι μετά την παραλία.
 
Ο ήλιος δίνει λάμψη στην επιδερμίδα μας, χαρίζοντάς μας ένα girly sexy αποτέλεσμα. Αν όμως βαριέσαι τις διχρωμίες, τα κοψίματα και τις μεγάλες ποσότητες προϊόντων που επιβάλουν το contouring και το strobing που έχει μπει πλέον στη make-up ρουτίνα κάθε γυναίκας, μπορείς να υιοθετήσεις τη νέα τάση στο μακιγιάζ, το sun stripping!
Aυτή η εύκολη τεχνική σου χαρίζει το κοκκίνισμα  που σου αποκτάς πάνω από τα μάγουλα και στο κέντρο της μύτης αν μείνεις παραπάνω στον ήλιο. Αποτελεί το ιδανικό μακιγιάζ αφού ο καιρός δείχνει να μην μας κάνει το χατίρι και ο ήλιος δε λέει να βγει!  

Χρησιμοποιώντας λοιπόν μόνο ένα πινέλο και ένα bronzer θα πετύχεις το τέλειο summer effect!
sunstrip
Η Lisa Potter-Dixon, head Makeup Artist  των Benefit, προτείνει : «Το Sun stripping είναι ο νέος τρόπος να εφαρμόζεις bronzer, και για την ακρίβεια θεωρώ ότι είναι πιο cool και πιο ρεαλιστικό από το  πλέον «πολυφορεμένο» πλέον contouring. Άπλωσε το bronzer σου από το ένα μάγουλο στο άλλο, πάνω από την μύτη και στη συνέχεια σβήσε το απαλά. Έτσι, τονίζεις τα σημεία που ούτως ή άλλως μαυρίζεις πιο πολύ. Ποιος χρειάζεται μια εβδομάδα στον ήλιο αφού μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου το τρικ αυτό;».



πηγη:ladylike