Σπιτικές θεραπείες νυχιών για πλήρη επανόρθωση μετά το τζελ!

 

Είναι εντυπωσιακό, δεν φεύγει με τις δουλειές του σπιτιού -το βασικότερο- και είναι η πιο εύκολη λύση για να κρατήσει το μανό στα νύχια, όχι μόνο 3 μέρες που γίνεται συνήθως, αλλά σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα!
 
Το τζελ στα νύχια απλά το αγαπάμε! Μας έχει κάνει τη ζωή εύκολη και μας έχει λύσει τα χέρια στην κυριολεξία! Όταν κάτι μας δίνει, όμως, τόσα πολλά, σίγουρα κάτι μας παίρνει κιόλας… Το τζελ, η αλήθεια είναι, ότι όταν αφαιρείται κάνει τα νύχια μας να είναι πιο εύθραυστα και εμφανώς ταλαιπωρημένα.
Και επειδή, τώρα το καλοκαιράκι, αποφάσισες να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά και να αφήσεις τα νύχια σου να είναι φυσικά, μην απογοητευτείς όταν αφαιρέσεις το τζελ από τα νύχια σου και αποφασίσεις απλά να το ανανεώσεις γι ακόμη μία φορά, απλώς εφάρμοσεσπιτικές θεραπείες με υλικά που έχεις στην κουζίνα σου και σε λίγες μόλις ημέρες θα δεις την υγεία να πρωταγωνιστεί ξανά στα νύχια σου! Τόσο απλά!
Ακολούθησε τις δύο παρακάτω σπιτικές θεραπείες νυχιών και επανέφερε τα νύχια σου στη φυσική τους κατάσταση που είχες πριν κάνεις τζελ…

Θεραπεία Νο1

Θα χρειαστείς
  • δύο κουταλειές της σούπας ελαιόλαδο
  • χυμό 1 λεμονιού
Εκτέλεση

Ανακάτεψε τα υλικά σε ένα φλιτζάνι και κάνε εφάρμοσε στα νύχια σου, κάνοντας μασάζ για 2 λεπτά στο καθένα ξεχωριστά. Τύλιξε τα νύχια σου με διάφανη μεμβράνη κουζίνας και άφησε το να δράσει όλο το βράδυ. Ξέπλυνε και βάλε την ενυδατική σου κρεμούλα. Εφάρμοσε 3 φορές την εβδομάδα. Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Θεραπεία Νο2

Θα χρειαστείς
  • 1 κρόκος αυγού
  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση

Η εκτέλεση είναι ακριβώς η ίδια με τη θεραπεία Νο1, απλώς στο τέλος μπορείς να περάσεις με λίγο βαμβάκι χυμό λεμονιού από όλα τα νύχια σου, αν η μυρωδιά του αυγού είναι ενοχλητική. Εφάρμοσε τη θεραπεία 3 φορές την εβδομάδα.
Extra Tip: Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία των νυχιών μας. Βάλε στην καθημερινή σου διατροφή λαχανικά, όσπρια, ψάρια και γαλακτοκομικά για να δεις άμεσα αποτελέσματα!



πηγη:marymary