Άνοιξη 2015: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στο ανδρικό ντύσιμο

Άνοιξη 2015: Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στο ανδρικό ντύσιμο
«Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει...»: Κλισέ but true. Ας προετοιμαζόμαστε, λοιπόν, σιγά-σιγά για τις τάσεις της ανδρικής μόδας που θα κλέψουν την παράσταση την Άνοιξη του 2015. Όχι τίποτα άλλο, να αρχίσουμε να μαζεύουμε λεφτά για ψώνια...
1. Ρίγες, ρίγες, ρίγες
Οι μαρινιέρες είναι σχεδόν πάντα της μόδας. Είναι ένα ευκολοφόρετο pattern, το οποίο δίνει με ένα λιτό τρόπο αυτό το «κάτι» σε κάθε εμφάνιση. Τα trends της Άνοιξης 2015 θέλουν τις ρίγες (οριζόντιες ή κάθετες) να κάνουν την εμφάνισή τους σε t-shirts, πουκάμισα, παντελόνια αλλά και κάλτσες. Προς Θεού, όμως
, ΟΧΙ όλα μαζί. Εννοείται, επίσης, ότι αν είσαι ψηλολέλεκας αποφεύγεις την κάθετη ρίγα, ενώ αν... δεν θα σε διάλεγαν και σε ομάδα μπάσκετ ξεχνάς την οριζόντια.

striped collage
striped collage 2
2. Τζιν για πάντα
Είναι η πιο safe επιλογή και το back-up plan σου, αν βαριέσαι πολύ να σκεφτείς τι θα φορέσεις. Σκούρο μπλε, ανοιχτό μπλε ή μαύρο, πουκάμισο, παντελόνι ή τζάκετ, το denim ήταν, είναι και θα είναι επίκαιρο.
denim collage1
denim collage2
3. Φλοράλ, is that you?
Ξέρω τι σκέφτεσαι: «Σιγά μην αγοράσω φλοράλ, πάω και ξηλώνω την τέντα από το μπαλκόνι και ξεμπερδεύω». Όπως και να 'χει, το φλοράλ look είναι το απόλυτο trend της Άνοιξης 2015. Εντάξει, θέλει να είσαι λίγο τολμηρός και να «πειραματίζεσαι» με τα outfits για να το υιοθετήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι επειδή το φλοράλ είναι από μόνο του πολύ «θορυβώδες» συνδυάζεται με ό,τι πιο απλό υπάρχει. Αν, για παράδειγμα, φορέσεις φλοράλ t-shirt πρέπει να επιλέξεις ένα μονόχρωμο τζινάκι ή ένα άλλο «ήσυχο» παντελόνι - και το ανάποδο.
floral collage1
floral collage2
4. Κόκκινο, δεν ήταν κόκκινοΠαρεξηγημένο όσο κανένα άλλο, είναι το χρώμα που έχει 154 παραλλαγές και ονομασίες (κεραμιδί, καρπουζί, μπορντό, πορφυρό, φούξια κλπ). Πολλοί το «φοβούνται» γιατί τους φαίνεται αρκετά έντονο στο αντρικό ντύσιμο. Ε λοιπόν, η φετινή Άνοιξη τους προτρέπει με τσαμπουκά να το τολμήσουν. Βάλτε λίγο χρώμα, «φωτίζει» το πρόσωπο σου λέει!
red collage1
red collage2
5. Μπλε & Πράσινο: Το άβατο «πέθανε»
Κάποτε θεωρούνταν ένας απαγορευμένος συνδυασμός. Η φετινή Άνοιξη, όμως, καταρρίπτει τα στερεότυπα. Αν έχεις «μάτι» μπορείς να συνδυάσεις τα πάντα και να τα αναδείξεις κιόλας. Παιξ'το trendsetter.
green2
green1
πηγη:toratora