Πανέμορφα τατουάζ στο πόδι... για να εντυπωσιάσεις

   sxedia-tatouaz-gia-mpoutia-fidi-tattoos-eisaimonadikigr

Ήταν μία συνηθισμένη μέρα όπως όλες οι άλλες, όταν αποφάσισα ότι θα ήθελα ένα τατουάζ για τα μπούτια μου. Σε αυτό το σημείο, μπορείς να φτιάξεις πολλά σχέδια λόγω της επιφάνειας του αλλά και το πόσο καλά αναδεικνύει το σχέδιο.

 koukouvagia-tatouaz-gia-podia-sxedia-tatoos-eisaimonadikigr

Αρχικά έψαχνα για ένα μεγάλο σχέδιο, αλλά έπεσα και σε κάποια πιο διακριτικά τατουάζ που μου έμειναν στο μυαλό. Διάλεξα τα πιο αγαπημένα μου και σου τα παρουσιάζω, γιατί πού ξέρεις; Ίσως σε αυτή τη λίστα, βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

 Freedom και αερόστατο

aerostato-freedom-sxedia-tattouaz-gia-podia-mpoutia-tattoos-eisaimonadikigr

 Ένα πολύ όμορφο και χαριτωμένο σχέδιο που μπορείς να το κάνεις σε ότι σημείο του σώματος σου θέλεις. Για μένα συμβολίζει την ελευθερία και το αερόστατο το πόσο ψηλά μπορείς να φτάσεις για να τη κατακτήσεις.

 Mermaid

gorgona-sxedio-tatouaz-gia-mpoutia-podia-tattoos-eisaimonadikigr

 Οι πιο πολλές από εμάς έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στις γοργόνες και την Άριελ που τόσο αγαπήσαμε. Δεν θα ήταν υπέροχο να κάνεις ένα τέτοιο σχέδιο στο πόδι σου που μπορεί να συμβολίζει κάτι μοναδικό για σένα;

 Μία ημερομηνία με πολλά νοήματα

 imerominia-tatouaz-gia-podia-mpoutia-tattoos-eisaimonadikigr

Σίγουρα όλοι μας έχουμε μία ημερομηνία που σημαίνει πολλά για εμάς. Αν θέλεις να κάνεις κάτι διακριτικό αλλά και ουσιώδες, αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι το κατάλληλο για σένα. Ένα τατουάζ για μπούτια που σίγουρα θα κάνω και εγώ.

 Το κλουβί

klouvi-aidonia-eleftheria-sxedia-tatouaz-gia-mpoutia-podia-tattoos-eisaimonadikigr

 Αυτό το μαγευτικό σχέδιο μπορεί να έχει πολλές σημασίες, αλλά για εμένα συμβολίζει την ελευθερία και το πόσο θέλουμε να τη κατακτήσουμε. Όπως και αυτά τα πουλιά, κάποια στιγμή θα ελευθερωθούν από το χρυσό κλουβί τους, έτσι και εμείς, κάποια στιγμή θα καταφέρουμε να είμαστε ελεύθερες.

 Νεκροκεφαλες

nekrokefales-sxedia-tatouaz-gia-mpoutia-tattoos-podia-eisaimonadikigr

 Έχω δει το συγκεκριμένο σχέδιο πολλές φορές και μάλιστα στο ίδιο σημείο. Είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον και κομψό τατουάζ, αν σου αρέσουν τέτοιου είδους σχέδια.

 Ονειροπαγίδα

 oneiropagida-sxedia-tatouaz-gia-mpoutia-podia-tattoos-eisaimonadikigr

 Ίσως είναι από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια για αυτό το σημείο. Μία ονειροπαγίδα είναι από τα πιο όμορφα τατουάζ σε όποιο σημείο και αν αποφασίσεις να τη κάνεις. Για μένα σημαίνει ότι τα όνειρα που βλέπουμε, αν προσπαθήσουμε και αν το θέλουμε, μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

 Πυξίδα

piksida-sxedia-tatouaz-gia-mpoutia-podia-tattoos-eisaimonadikigr

 Μία πυξίδα θα σε καθοδηγήσει στο να φτάσεις στον προορισμό σου και να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Η πυξίδα της καρδιάς σου θα είναι πάντα εκεί για να σου δείχνει τον σωστό δρόμο.

 Τριαντάφυλλα και λουλούδια

tatouaz-gia-mpoutia-sxedia-tattoos-sxedia-eisaimonadikigr

 Τα τριαντάφυλλα και τα λουλούδια, είναι από τα σχέδια που τα προτιμάνε πολλές γυναίκες. Επίσης, είναι ένα σχέδιο που φαίνεται πολύ όμορφα πάνω στο συγκεκριμένο σημείο. Ειδικά αν το επεκτείνεις λίγο παραπάνω, θα καταλάβεις πόσο υπέροχο μπορεί να γίνει.

 

 

 

 

 

πηγη:eisaimonadiki



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου