Οι πιο σέξι WAGS του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2018

Μουντιάλ mode on. Πέρα όμως από το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι εξέδρες όπου παίζουν μπάλα οι σύζυγοι και οι φιλενάδες των ποδοσφαιριστών.
 
Μουντιάλ mode on. Πέρα όμως από το ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι εξέδρες όπου παίζουν μπάλα οι σύζυγοι και οι φιλενάδες των ποδοσφαιριστών.
 1. Annie Kilner (Αγγλία – Φιλενάδα του Kyle Walker)


Ο Kyle Walker είναι ζευγάρι με την Annieαπό την εποχή που ξεκίνησε να παίζει στην Τότεναμ και αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο θα τον συνοδεύσει στο Μουντιάλ. Είναι μοντέλο, 23 χρόνων και έχει ένα παιδί.


 Ruby Mae (Αγγλία – Φιλενάδα του Dele Alli)


Ο Dele Alli θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και αυτή είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση του ανερχόμενου αστέρα. Η Ruby είναι 23 χρόνων, μοντέλο και εκπρόσωπος σημαντικών brand names. 


  Bruna Marquezine (Βραζιλία – Φιλενάδα του Neymar)


Μπορεί ο Neymar να μην τα πηγαίνει και τόσο καλά εντός γηπέδων στη Γαλλία μετά την μετακόμιση του από την Μπαρτσελόνα, αλλά εκτός γηπέδων, όπως βλέπετε, τα πηγαίνει μια χαρά. 


 Andrea Duro (Μεξικό – Φιλενάδα του Javier Hernandez)


Ο Javier Hernandez τα έχει με την Ισπανία ηθοποιό Andrea Duro από τις μέρες που αγωνίζονταν στην Bayer Leverkusen και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να φύγει από την West Ham για να πάει στην Ισπανία και  να είναι πιο κοντά στην Andrea που είναι απρόθυμη να μετακομίσει στην Αγγλία.


  Anna Lewandowska (Πολωνία – Σύζυγος του Robert Lewandowski)


Σταθερή αξία η γυναίκα του Robert Lewandowski  oοποίος θα ηγηθεί της Πολωνικής επίθεσης. Η Annaείναι επίσης αθλήτρια, του καράτε και μάλιστα έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις, αλλά και πτυχιούχος διατροφολόγος. 


 Anastasia Kostenko (Ρωσία – Φιλενάδα του Dmitri Tarasov)


Ο Dmitri Tarasov χώρισε τη σύζυγό του Όλγα και μέσα σε ένα μήνα υπήρχαν δημοσιεύματα  σχετικά με την εγκυμοσύνη της Anastasia με το παιδί του. Η «πέτρα του σκανδάλου» είναι γνωστό μοντέλο στη Ρωσία, ενώ έφτασε μια ανάσα από τον τίτλο της «Μις Ρωσία», όπου βγήκε 2η


 Tugba Şahin (Τουρκία - Σύζυγος του Nuri Sahin)


Ελάχιστα είναι γνωστά για την γυναίκα του Sahin, πέρα από το ότι είναι παντρεμένοι από το 2007 καθώς το περιβάλλον της Τουρκίας δεν ευνοεί ούτε την πληροφόρηση, ούτε την παρουσία των γυναικών. 


 Jessica Sterling (Κολομβία – Σύζυγος του David Ospina)


Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Άρσεναλ θα είναι ο βασικός της Κολομβίας και η γυναίκα του στις εξέδρες αναμένεται να αποτελέσει highlight των παιχνιδιών. Επάγγελμα; Μοντέλο, τι άλλο;


 Pilar Rubio (Ισπανία – Σύζυγος του Sergio Ramos)


Η Ισπανίδα τηλεπαρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον Ramos από το 2014 και μάλιστα έχουν και τρία παιδιά. 


 Edurne (Ισπανία – Φιλενάδα του David DeGea)


Είναι επιτυχημένη ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια. Έχει τρομερή απήχηση στα social media αλλά όχι και στο Μάντσεστερ το οποίο έχει χαρακτηρίσει ως «ασχημότερο και από την πίσω πλευρά ενός ψυγείου».


 Lisa Müller (Γερμανία – Σύζυγος του Thomas Muller)


Η Lisa είναι μοντέλο και επαγγελματίας αναβάτης αλόγων. Ο δε Thomas την έχει χαρακτηρίσει «γυναίκα» των ονείρων του, με την οποία έχει παντρευτεί από τα 20 του χρόνια. 


 Lena Terlau (Γερμανία – Φιλενάδα του Julien Draxler )


Σε αντίθεση με τις περισσότερες WAGS, η Lena προτιμάει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά ακολουθεί τον Draxler σε όλους τους σημαντικούς αγώνες του και 
 έτσι αναμένεται να δώσει το παρών και στην Ρωσία.


 Georgina Rodriguez (Πορτογαλία – Φιλενάδα του Cristiano Ronaldo)


Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται κατά καιρούς για τα «νυχτοπερπατήματα» του Ronaldo, η Georgina είναι αυτό που λέμε ο σταθερός δεσμός του CR7 και θα είναι στις εξέδρες για να τον στηρίξει. 


 Noémie Happart (Βέλγιο – Σύζυγος του Yannick Carrasco)


Παντρεύτηκε με τον Carrasco το 2017 και παρά την επιτυχημένη της καριέρα στο Βέλγιο ως μοντέλο τον ακολούθησε στην Κίνα, όπου πήρε πρόσφατα μεταγραφή. 


Alexandra Ivarsdottir (Ισλανδία – Φιλενάδα του Gylfi Sigurdsson)


Όπως η Ισλανδία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του Μουντιάλ, έτσι και η Alexandra θεωρείται από τις πιο σέξι παρουσίες στις κερκίδες των γηπέδων.





  




πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου