Τα μυστικά των celebrities για το καλοκαίρι


Η ζέστη είναι ο νούμερο 1 εχθρός του μακιγιάζ και του hairstyling. Το μακιγιάζ σου δεν μένει στην θέση του και τα μαλλιά σου χρειάζονται έξτρα προστασία. Πώς όμως οι celebrities διατηρούν την εικόνα τους αψεγάδιαστη;
 
Μας αποκάλυψαν τα μυστικά τους για να μην αφήσεις τη ζέστη να σου χαλάσει την εικόνα και την διάθεση.


Sophie Turner: Σπρέι κατά της θερμότητας σαν αντηλιακό μαλλιών


sophie-hair-645x860


Η αλήθεια είναι ότι τα μαλλιά μας τα ξεχνάμε όταν πηγαίνουμε στην παραλία. Βάζουμε σε όλο μας το σώμα αντηλιακό και τα μαλλιά μας τα παραμελούμε. Σκέψου ότι ποτά δεν θα χρησιμοποιούσες το ψαλίδι για τις μπούκλες ή το ισιωτικό μαλλιών χωρίς σπρέι για την θερμότητα. Παρόμοια φθορά γίνεται στα μαλλιά σου με την καλοκαιρινή ζέστη. Αν όμως δεν θες να ξοδέψεις κι άλλα χρήματα σε αντηλιακό μαλλιών, η Sophie Turner σου δίνει τη λύση. Το σπρέι που βάζεις πριν το ίσιωμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αντηλιακό.


Khloé Kardashian: Αντηλιακό στα χέρια


12-khloe-kardashian-2.w710.h473


Τα χέρια είναι το πρώτο σημείο του σώματος στο οποίο φαίνεται η γήρανση. Καλό θα ήταν λοιπόν να τα προστατεύεις όσο περισσότερο μπορείς. Μην ξεχνάς λοιπόν να βάζεις αντηλιακό στα χέρια σου, ειδικά όταν οδηγείς που τα χτυπάει συνεχώς ο ήλιος. Η συμβουλή της  Khloé Kardashian είναι να έχεις πάντα αντηλιακό στο αυτοκίνητό σου, και να βάζεις στα χέρια σου κάθε φορά που οδηγείς.


Blake Lively: Conditioner πριν το σαμπουάν για τις ξανθιές


cc264a9a62b1bcb96ee2025908144532


Αν έχεις βάψει τα μαλλιά σου ξανθά, σίγουρα έχουν υποστεί κάποια φθορά. Το καλοκαίρι είναι σίγουρο ότι η φθορά θα γίνει μεγαλύτερη, ειδικά αν έχεις σκοπό να χαλαρώσεις σε καμιά πισίνα. Το μυστικό της hairstylist της Blake Lively είναι ότι χρησιμοποιεί conditioner πριν το σαμπουάν. Τα βαμμένα ξανθά μαλλιά έχουν πολλούς ανοιχτούς πόρους και με αυτόν τον τρόπο, το conditioner γεμίζει αυτούς τους πόρους και έτσι προστατεύονται από την επιπλέον φθορά.


Lauren Conrad: Ενυδατωμένα πόδια όσο κοιμάσαι


LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 04: Lauren Conrad is seen on February 4, 2017 in Los Angeles, CA. (Photo by gotpap/Star Max/GC Images)


Για να είναι τα πόδια σου έτοιμα για σανδάλια, ακολούθησε τη συμβουλή της Lauren Conrad. Τρίψε καλά τα πόδια σου μέσα στο ντους, και άπλωσε μια γενναία ποσότητα λοσιόν. Πριν κοιμηθείς λοιπόν, φόρεσε ένα ζευγάρι βαμβακερές κάλτσες και το πρωί τα πόδια σου θα είναι απλά και έτοιμα για να φορέσεις σανδάλια.











πηγη:thatslife


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου