Η καλύτερη σπιτική θεραπεία, που θα εξαφανίσει τις ραγάδες σας!

 Σχετική εικόνα
Αχ αυτές οι ραγάδες! Η αυξομείωση του βάρους, το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα, τα κιλά της εγκυμοσύνης όλα συμβάλλουν για να γίνουν αυτές οι λευκές γραμμούλες στο δέρμα μας
ο Νο2 εχθρός μας… στο Νο1 καλέ είναι η κυτταρίτιδα! 

Εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένουμε και τα νεύρα μας γίνονται κρόσσια, γιατί με την κυτταρίτιδα λες άντε, θα πιω λίγο νερό παραπάνω, θα κάνω καμία άσκηση παραπάνω για τους γλουτούς, θα μαυρίσω λίγο και το καλοκαίρι και θα καταφέρω να απομακρύνω τον φλοιό πορτοκαλιού από το δέρμα μου.

Με τις ραγάδες; Τι γίνεται, όμως, με τις ραγάδες; Ούτε με το μαύρισμα φεύγουν -ίσα ίσα γίνονται και πιο έντονες από τη χρωματική διαφορά που υπάρχει, ούτε με τη διατροφή μας αποχαιρετούν, ούτε με τη γυμναστική! Εκεί, αρμένικη βίζιτα, μόνο και μόνο για να μας χαλούν τη διάθεση και την εικόνα μας!

Τα ευχάριστα είναι ότι μπορείς να τις αντιμετωπίσεις εκεί που δεν το φανταζόσουν, με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο! Φτιάξε μόνη σου μία αποτελεσματική κρέμα από σπιτικά υλικά κατά των ραγάδων και δείξε το δέρμα σου χωρίς αναστολές!

Σπιτική κρέμα κατά των ραγάδων

Θα χρειαστείς

  • χυμό από 2 λεμόνια
  • 1/2 κούπα ζάχαρη
  • 1/2 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανακάτεψε τα υλικά σε ένα μπολ και σε καθαρό και νωπό δέρμα τοποθέτησε το μείγμα και κάνε κυκλικές κινήσεις για 10 λεπτά στη περιοχή που υπάρχει το «θεματάκι». Η καλύτερη μέθοδος είναι να τοποθετήσεις το μείγμα στις περιοχές που υπάρχουν οι ραγάδες, λίγο πριν κοιμηθείς, και να καλύψεις τη συγκεκριμένη περιοχή με σελοφάν. Άφησε το μείγμα να δράσει όλο το βράδυ και ξέπλυνε με άφθονο νερό το πρωί.

Το ελαιόλαδο βοηθάει την επιδερμίδα να ανακτήσει την σφριγηλότητα της, το λεμόνιελαττώνει εμφανώς τις ραγάδες και άλλα σημάδια στο δέρμα, ενώ η ζάχαρη προσφέρει ιδανική απολέπιση και γρήγορη απομάκρυνση των ραγάδων από την επιδερμίδα!

Καλή επιτυχία και «bye bye» στις ανεπιθύμητες ραγάδες μία για πάντα!







πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου