Το νέο trend στο μακιγιάζ προσώπου ονομάζεται Jamsu (video)

Jamsu2

 Τι είναι αυτό που θέλουμε όλες από το μακιγιάζ μας; Να μένει αναλλοίωτο για ώρες φυσικά και να μην χαλάει
στα μέσα της ημέρας από την λιπαρότητα που εκκρίνει το δέρμα μας ή από την ζέστη.


Η λύση σύμφωνα με τις Κορεάτισσες, έρχεται μέσα σε ένα μπολ γεμάτο παγωμένο νερό και λέγεται Jamsu που στα Κορεάτικα σημαίνει «βουτιά». Πολύ απλά, αυτό το νέο trend στο μακιγιάζ προτείνει να περάσουμε την βάση στο πρόσωπό μας, να βάλουμε από πάνω ΑΦΘΟΝΗ μωρουδιακή πούδρα ή όποια άλλη πούδρα και στην συνέχεια να βουτήξουμε το πρόσωπό μας, βαμμένο, μέσα σε ένα μπολ με πολύ παγωμένο νερό για 30 δευτερόλεπτα μια φορά (ή για 15 δευτερόλεπτα 2 φορές). 


 Jamsu3


Το internet ξετρελάθηκε και δεκάδες vloggers το δοκίμασαν βουτώντας τα φρεσκοβαμμένα πρόσωπά τους σε νερό με παγάκια. Άλλες το μίσησαν ή απλά δεν κατάφεραν να το ολοκληρώσουν εξαιτίας των γέλιων ή του κρύου…


 Jamsu4


Άλλες απλά το λάτρεψαν όπως η διάσημη vlogger Beauty Vixxen που το τέσταρε φορώντας το Fit Me μεικάπ της και το Fit Me κονσίλερ της. 


Δες το video και θα σου πούμε περισσότερα παρακάτω…




Πάγωσες; Τρόμαξες; Λογικό! Και εμείς το ίδιο πάθαμε! Σύμφωνα με τα testimonials, το Jamsu λειτουργεί όπως το baking gια το πρόσωπο και χαρίζει απόλυτα ματ, ομοιόμορφη επιδερμίδα χωρίς ψεγάδια διατηρώντας το μεικάπ σου αναλλοίωτο για πολλές ώρες… Σκεφτόμαστε λοιπόν: ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ! Γιατί να μπούμε σε όλη αυτή τη διαδικασία όταν μπορούμε να φορέσουμε το Super Stay 24h foundation μας ή το Fit Me Matte and Poreless μεικάπ μας; Και τα δύο χαρίζουν αποτέλεσμα… Jamsu χωρίς το κρύο, χωρίς τον χαμό, χωρίς το νερό και χωρίς σπατάλη χρόνου! Όχι, όχι αγαπημένα Maybelline Girls, δεν συμφωνούμε καθόλου με αυτό το trend!









πηγη:maybelline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου