Κολπάκια για να μην χαλάνε τα μαλλιά της όταν βρέχει!

Tricks mallia vrexi2

Δεν θέλει να μάθει πως νιώθεις  όταν βγαίνεις έξω στη βροχή και τα μαλλιά της από ίσια θα γίνουν σγουρά μέσα σε ένα τέταρτο το πολύ.


Της έχεις κάνει ένα τέλειο χτένισμα της έχεις βάλει και λακ και σιλικόνη, αλλά κανένα από τα προϊόντα hairstyling δεν θα κερδίσουν τη μάχη με την υγρασία.


Τι κάνουμε, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις; Το αφήνεις στη μοίρα του ή λαμβάνεις κάποια δραστικά μέτρα; Εμείς βρήκαμε 5 tricks που θα κάνουν τα μαλλιά της να μην χαλάνε τώρα που βρέχει!


Tricks mallia vrexi3


1. Άς την μάθουμε πώς να μαζέψει τα χτενισμένα από εμάς μαλλιά της ψηλά όσο είναι έξω και να τα λύσει μετά. Αφού θα είναι χτενισμένη και θέλει να είναι σίγουρη για το ότι δεν θα χαλάσουν τα μαλλιά της, τότε ας τα πιάσει με ένα μαλακό λαστιχάκι πριν βγει έξω και να τα αφήσει ελεύθερα όταν μπει κάπου ζεστά.


Tricks mallia vrexi4


2. Μην ξεχάσει να βάλει στη τσάντα της μία μικρή λακ που θα την έχεις προμηθεύσει. Αν πρόκειται να λείψει πολύ ώρα από το σπίτι της, τότε είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί τη λακ μέσα στην ημέρα.


Tricks mallia vrexi5


3. Αν πιστεύει πως θα χαλάσουν τα μαλλιά της, τότε κάντε της μία χαλαρή αλογοουρά. Έτσι και δεν θα ασχολείται όλη την ώρα με τα μαλλιά της και δεν θα χάσουν τη φόρμα τους.


Tricks mallia vrexi6


4.  Πλεξούδα με διπλό νόημα. Η πλεξούδα είναι τρομερά βολική, καθώς όχι μόνο είναι ένα εντυπωσιακό χτένισμα το οποίο μπορεί να κάνει όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά επίσης θα έχει ωραία wavy hair μόλις την λύσει.









πηγη:iefimerida


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου