Οι ολόσωμες φόρμες που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου!

 
Oι ολόσωμες φόρμες είναι ό,τι πιο βολικό μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου.  
Εμείς επιλέξαμε μερικές απ’ τις αγαπημένες μας κι εσύ πάρε έμπνευση!

 

Ξυπνάς το πρωί για να πας για δουλειά και έχεις να σκεφτείς τι μπλούζα και τι παντελόνι να φορέσεις. Μπορεί πραγματικά να αποδειχθεί πολύ χρονοβόρο κι αν βιάζεσαι και ντυθείς πρόχειρα, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν θα είναι ικανοποιητικό.


Οι ολόσωμες φόρμες ποικίλουν στο στυλ, στα χρώματα και στα prints. Μπορείς να τις φορέσεις το πρωί, το μεσημέρι και το βράδυ! Όλες τις ώρες της ημέρας αναλόγως με το πως θα τις συνδυάσεις.


ολόσωμες φόρμες


Μια μαύρη ολόσωμη φόρμα είναι must και η πιο βολική απ’ όλες. Μπορείς να τη φορέσεις με τα αγαπημένα σου sneakers για να πας στο γραφείο ή με γόβες για μια βραδινή έξοδο.


ολόσωμες φόρμες


Παράλληλα, μιας και μπαίνει η άνοιξη μπορείς να επιλέξεις μια floral ολόσωμη φόρμα την οποία μπορείς να συνδυάσεις με ένα μονόχρωμο πανωφόρι.


ολόσωμες φόρμες


Αν θέλεις να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη τότε μπορείς να φορέσεις μια ολόσωμη ριγέ φόρμα.


ολόσωμες φόρμες


Για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις και δεξιώσεις, μπορείς να φορέσεις μια κόκκινη ολόσωμη φόρα την οποία θα συνδυάσεις με διακριτικά αξεσουάρ.




ολόσωμες φόρμες


Τέλος, για τη δουλειά ή την πρωινή σου βόλτα μπορείς να επιλέξεις μια ολόσωμη φόρμα ακόμα και βαμβακερή σε μπλε ή γκρι χρώμα.


ολόσωμες φόρμες


Οι ολόσωμες φόρμες είναι πάντα στη μόδα και οι γυναίκες τις επιλέγουν γιατί τους λύνουν τα “χέρια”. Αν δεν έχεις μια ολόσωμη φόρμα στη ντουλάπα σου, τότε να προσθέσεις μια και θα μας θυμηθείς!










πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου