Οι πιο όμορφες και διάσημες Τουρκάλες

Σχετική εικόνα
 
Μπορεί οι σχέσεις Ελλάδας - Τουρκίας να βρίσκονται στο ναδίρ αλλά εμείς στηρίζουμε την ελληνικοτουρκική φιλία, και σας παρουσιάζουμε τις πιο σέξι επώνυμες κυρίες της γειτονικής χώρας.
 
 


Sinem Kobal




Ξανθιά ύπαρξη με καστανά μάτια και "γατίσιο" βλέμμα. Γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1987 σε μία οικογένεια μηχανικών, ωστόσο εκείνη προτίμησε την υποκριτική. Πρωτοεμφανίστηκε στο γυαλί σε μία κωμική σειρά όταν ήταν 14 ετών κι έκτοτε έχει στο ενεργητικό της 7 σειρές και 4 ταινίες. Από το portfolio δεν λείπουν ορισμένες πολύ γνωστές διαφημίσεις της γειτονικής χώρας. Από τον Αύγουστο του 2009 βρίσκεται στο πλευρό του αρχηγού της Γαλατάσαραϊ, Arda Turan, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο του 2010.


Berrak Tuzunatac




Κλασική ανατολίτικη, φυσική καλλονή με... πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων. Η τηλεοπτική καριέρα άρχισε με παρουσίαση εκπομπών και μόλις έκανε ορισμένα μαθήματα υποκριτικής, ήρθαν οι πρώτοι ρόλοι σε ταινίες και σειρές. Ασχολείται παράλληλα με το modelling, εξ ου και τα σέξι εξώφυλλα σε περιοδικά. Έχει περάσει και από την πασίγνωστη στην Ελλάδα σαπουνόπερα "Ezel", αλλά έμεινε γνωστή λόγω του ρόλου της ως "Vahide" στο τουρκικό ιστορικό σίριαλ "Elveda Rumeli".


Tuba Buyukustun




Ανήκει σε μία πιο ελιτίστικη κατηγορία γυναικών από την Τουρκία, πιο classy παρουσία, γοητευτική, αλλά και σέξι όποτε το επιδιώξει. Σπούδασε σκηνογραφία, αλλά αντιλήφθηκε ότι το να βρίσκεται μπροστά από τη σκηνή της ταιριάζει καλύτερα. Το 2003 άρχισε να εμφανίζεται σε σειρές και ταινίες και έκτοτε ανέλαβε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες, μεταξύ άλλων της "Pantene". Πρωταγωνίστησε για 3 χρόνια ως "Asiye Kozcuoglu" στη δραματική σειρά “Asi".


Beren Saat




Petite παρουσία, με βλέμμα που μπορεί να λιώσει παγόβουνα. Το baby face της έδωσε πολλές διαφημίσεις γλυκών και από εκεί άρχισε να παίζει σε μικρούς ρόλους. Μέχρι που ήρθε η επιτυχία στο "Ask-i Memnu", ή ελληνιστή "Απαγορευμένη Αγάπη". Εκεί υποδύεται μία νεαρή κοπέλα που παντρεύεται έναν πλούσιο χήρο, αλλά ερωτεύεται τον άτακτο ανιψιό του. Κλασικό μπέρδεμα τουρκικής δραματικής σαπουνόπερας, που θα εκτοξεύσει ξανά τους δείκτες τηλεθέασης.


Ece Gursel




Το 1999 παράτησε τις σπουδές της για να συμμετάσχει σε διαγωνισμό modelling. Κατέλαβε την 2η θέση και μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για να λάβει μέρος σε ακόμη 2 διαγωνισμούς ομορφιάς, όπου κατέκτησε τον αναπληρωματικό τίτλο. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήρθε το 2003, όταν συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό καλύτερου μοντέλου, όπου κατέλαβε την 4η θέση, μαζί με το βραβείο καλύτερου σώματος. Με αυτόν τον πανάξιο τίτλο η καριέρα της στην πασαρέλα πήρε μεγάλη ώθηση. Μέχρι το 2007 δούλεψε σε όλα τα ντεφιλέ της γειτονικής χώρας, αλλά και σε διεθνείς πασαρέλες, μαζί με την Naomi Campbell και την Esther Canadas. Τα τελευταία χρόνια το έχει γυρίσει στο γράψιμο, ως αρθρογράφος στην "Sabah" και σε ιστοσελίδες.


Deniz Akkaya




Το 1997 σπούδαζε αμερικανική φιλολογία στην Κωνσταντινούπολη, όταν δοκίμασε να μεταφέρει το χυμώδες παρουσιαστικό και τα σαρκώδη χείλη της σε ένα διαγωνισμό modelling. Κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερο μοντέλου στην Τουρκία, εκπροσώπησε τη χώρα της στον αντίστοιχο διεθνή διαγωνισμό και κατέκτησε ξανά την 1η θέση. Αν και πήρε το πτυχίο της, κατέστησε επαγγελματική την ενασχόλησή της με το modelling. Η καριέρα της πέρασε γρήγορα και στην τηλεόραση, όπου συμμετείχε σε πολλές ταινίες ως ηθοποιός, ενώ ήταν παρουσιάστρια της τουρκικής έκδοσης του "Next Top Model" το 2006. Ένα χρόνο αργότερα έπαιξε στην αμερικανική ταινία "Living & Dying" μαζί με τους Bai Ling και Michael Madsen.


Aysun Kayaci




Αυτή η σαγηνευτική ξανθιά ύπαρξη έγινε το πιο hot όνομα στην Τουρκία το 2007 χάρη σε μία προκλητική διαφήμιση της "Pepsi". Μέχρι τότε εργαζόταν κυρίως ως μοντέλο, κατακτώντας και βραβεία, αλλά χωρίς να πετύχει κάτι ιδιαίτερο. Το επίμαχο διαφημιστικό την έκανε αμέσως sex symbol στη χώρα και φυσικά της άνοιξε την πόρτα της τηλεόρασης, όπου έγινε παρουσιάστρια και ηθοποιός σε σειρές και ταινίες. Υπήρξε κατάκτηση του βετεράνου διεθνή αμυντικού Emre Asik και παράλληλα με την εργασία της στην TV, προσπαθεί να πάρει το πτυχίο της στην ιστορία.


Hadise




Γεννήθηκε στο Βέλγιο, αλλά με όνομα Hadise Acikgoz, το τουρκικό αίμα είναι αυτό που υπερισχύει. Στην Ελλάδα τη μάθαμε το 2009, από τον διαγωνισμό της Eurovision, όπου με το τραγούδι "Dum Tek Tek" κατετάγη 4η, δύο θέσεις πιο πάνω από τον Σάκη Ρουβά. Η sexy Τουρκάλα είχε κάνει επιτυχία στη γειτονική χώρα από το 2005, όταν ο "παρθενικός" δίσκος της "Milk Chocolate Girl", που κυκλοφόρησε τόσο στο Βέλγιο, όσο και στην Τουρκία, της απέφερε βραβεία και στις 2 χώρες. Σύντομα έγινε η πιο αναγνωρίσιμη Τουρκάλα καλλιτέχνιδα στη διεθνή σκηνή και μία από τις πιο "καυτές" εκπροσώπους των γειτόνων μας, στοιχείο που επιδεικνύει σε όλα τα videoclips της.


Ziynet Sali




Γεννήθηκε στα κατεχόμενα από Τουρκοκύπριους γονείς το 1975. Λόγω της έκρυθμης κατάστασης η οικογένειά της μετακόμισε στο Λονδίνο και το 1981 επέστρεψε στην Αγυιά, όπου η Sali τελείωσε το σχολείο. Εκεί έκανε τα πρώτα βήματα στη μουσική και πλέον αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες pop, folk τραγουδίστριες στην Τουρκία. Χαρακτηριστικό γνώρισμα ορισμένων τραγουδιών της είναι πως έχουν στίχους στην τουρκική και στην ελληνική γλώσσα. Ακόμα πιο σημαντικό στοιχείο, η φυσιογνωμική ομοιότητά της με την Jennifer Lopez και το χυμώδες, αλλά sexy σώμα της.


Sibel Tuzun




Μπούστο που καθηλώνει, βλέμμα που μαγνητίζει και φωνή που μαγεύει. Η Sibel Tuzun διαθέτει όλο το "πακέτο" και στα 39 χρόνια της περνά μία από τις πιο καλές φάσεις στην ζωή της. Έχει διασκευάσει κομμάτια της στα αγγλικά και στα ελληνικά. Η χώρα μας, πάντως, δεν έφερε γούρι στην Τουρκάλα milf. Το 2006 την είδαμε live στην Ελλάδα λόγω της Eurovision, αλλά το τραγούδι της τερμάτισε μόλις στην 11η θέση. Δύο χρόνια νωρίτερα, το 6ο almbum της, που περιελάμβανε ελληνικά remixes του προηγουμένου δίσκου, οδήγησε την εταιρία παραγωγής που είχε συστήσει η ίδια σε χρεοκοπία!


Gulsen Bayraktar




Άρχισε συνεσταλμένα τη μουσική καριέρα της και έμεινε στην αφάνεια. Όταν έβαλε μπροστά το sex appeal της, έκανε θραύση. Η Gulsen αποτελεί μία από τις πιο hot τραγουδίστριες και τραγουδοποιούς της Τουρκίας στα 39 της. Η μετάλλαξη έγινε το 2004, όταν στο videoclip της για το τραγούδι "Sarisinim" ("Η ξανθιά μου") εμφανίστηκε ολόγυμνη με θολή εικόνα στα επίμαχα σημεία του καλλίγραμμου σώματός της. Το videoclip απαγορεύθηκε από το αντίστοιχο ΕΣΡ της Τουρκίας και ταυτόχρονα εκτόξευσε την δημοτικότητα της Gulsen. 


Atiye Deniz




Μόλις 25 ετών και γεννημένη στη Βρέμη, παρ` όλα αυτά είναι μία από τις πιο καταξιωμένες εκπροσώπους της νέας γενιάς του τουρκικού τραγουδιού. Το καυτό σώμα της επισκιάζει ορισμένα σαχλά pop κομμάτια που διαθέτει το ρεπερτόριό της. Από το 2006 που έκανε ντεμπούτο σε ηλικία μόλις 18 ετών κερδίζει συνεχώς βραβεία, κυρίως για τις R&B και jazz ερμηνείες της. Ακόμη περιμένουμε, πάντως, μία sexy εμφάνιση ή φωτογράφηση...


Sibel Kekilli




Γεννήθηκε στη Γερμανία από Τούρκους γονείς και από το 2002 παίζει σε γερμανικές και τουρκικές ταινίες, με μεγάλη επιτυχία. Το 2004 η ταινία "Gegen die Wand" της απέφερε πολλά βραβεία και διακρίσεις, αλλά η αναγνωρισιμότητα γύρισε μπούμερανγκ. Η γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα "Bild-Zeitung", αμέσως μετά την κυκλοφορία της ταινίας, αποκάλυψε πως η Kekilli έχει υπάρξει pornstar με το όνομα Dilara. Η είδηση σόκαρε την showbiz και στις 2 χώρες, ενώ η οικογένειά της διέκοψε κάθε επαφή με την ηθοποιό. Η ίδια αντέδρασε με δηλώσεις της και κινήθηκε νομικά κατά τέτοιου είδους δημοσιευμάτων. Η καριέρα της στην υποκριτική δεν επηρεάστηκε και εξακολούθησε να παίρνει πρωταγωνιστικούς ρόλους και να κατακτά βραβεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Kekilli αποτελεί τη μοναδική γνωστή πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό από την Τουρκία, καθότι αυτό το... επάγγελμα θεωρείται παράνομο, όπως και η παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Η κυκλοφορία ταινιών πορνό, αντιθέτως, είναι καθ` όλα νόμιμη στη γειτονική χώρα.













πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου