Aυτές οι σταρ σου δείχνουν πώς να φορέσεις το glitter κραγιόν


Είναι αρκετές σεζόν τώρα που τα “glitter lips” έχουν πάρει μια σημαντική θέση στα μακιγιάζ μας, εορταστικά ή μη.
 
Είναι μια τάση σίγουρα τολμηρή, αλλά εξαιρετικά πρωτοποριακή και εντυπωσιακή!


Και μιας και πολλές σταρ έχουν ήδη υιοθετήσει αυτό το look, γιατί να μην φορέσουμε και εμείς ένα glittery κραγιόν να πάρει λάμψη το πρόσωπό μας;


Τα glitter χείλη μπορούν εύκολα να συνδυαστούν με μοναδικά μακιγιάζ, και εμείς εμπνεόμαστε από τις παρακάτω σταρ για να φορέσουμε το glitter άψογα! 


Lupita Nyong’ο 


 4glitterymakeuplooks_01.jpg


Το glitter δεν χρειάζεται να είναι σούπερ λαμπερό και glam. Μπορεί να είναι και πιο διακριτικό, ειδικά αν προτιμάς τα πιο «ήπια» μακιγιάζ. Η Lupita Nyong’o έχει επιλέξει nude και γήινες αποχρώσεις για να το πετύχει αυτό!


Sarah Hyland


4glitterymakeuplooks_02.jpg


Το κόκκινο είναι το «επίσημο» χρώμα των γιορτών, οπότε ένα total red μακιγιάζ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις φέτος! Αν συνδυάσεις κόκκινες και μπορντό αποχρώσεις για το eye μακιγιάζ σου, με ένα glitter ή μεταλλικό κόκκινο κραγιόν, ακόμα και το πιο απλό σύνολο να φορέσεις, με αυτό το μακιγιάζ θα ξεχωρίσεις σίγουρα!


Cara Delevingne


4glitterymakeuplooks_03.jpg


Αν προτιμάς ένα… frosty, εορταστικό μακιγιάζ το οποίο αναδεικνύει φυσικά τα χαρακτηριστικά σου, τότε πρέπει να πάρεις… σημειώσεις από το μακιγιάζ της Cara! Με ένα glossy look, διάφανα, glittery χείλη και θερμές αποχρώσεις για το μακιγιάζ των ματιών, το γνωστό μοντέλο προσφέρει ένα λαμπερό και φρέσκο μακιγιάζ!


Taylor Hill 


4glitterymakeuplooks_04.jpg


Για ένα άκρως σέξι μακιγιάζ, η Taylor Hill επέλεξε ένα εντυπωσιακό smoky eye και nude απόχρωση για τα glitter χείλη της. Το terracotta κραγιόν της προσφέρει μια δόση glam και χρώματος στο κλασικό, smoky μακιγιάζ της!













πηγη:allyou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου