Δημιουργήστε κάτι καινούργιο και επηρεάστε...αν δεν είναι αυτός ο σκοπός κάθε καλλιτέχνη, τότε ποιος είναι;
 
Τα πιο εντυπωσιακά hair trends σας ωθούν να δοκιμάσετε μοντέρνες, καινούργιες τεχνικές. Αυτές μπορεί να φαντάζουν μυστηριώδης δρόμος, όμως τα ταξίδια φέρνουν και τις ανακαλύψεις.


THE WATERFALL


 


Το κοντό pixie cut φέρει το μακρύ fringe, το οποίο πέφτει μπροστά στο πρόσωπο για να αποδώσει το ξεχωριστό εφέ του καταρράκτη. Τα πλάγια είναι σε καστανή απόχρωση, ενώ το fringe αναδεικνύει τα λαμπερά χρώματα του κόκκινου, πορτοκαλί και φούξια.


WET LINES


 


Το wet λουκ δεν ήταν ποτέ πιο καλλιτεχνικό. Όλα τα μαλλιά είναι σε wet υφή, καθώς τα πίσω έχουν πιαστεί σε δυο χαριτωμένα buns. Από μπροστά, οι τούφες έχουν δομηθεί πάνω στο πρόσωπο σε ομοιόμορφες, καλλιτεχνικές καμπύλες.


DISORIENTED CROP


 


Το κοντό bob φέρει ανατρεπτικές γραμμές, οι οποίες δίνουν την αίσθηση του αποπροσανατολισμού. Οι τούφες είναι διάσπαρτες, ενώ στις μικρές αφέλειες κυριαρχεί το κομμάτια μαλλιών που κατεβαίνει χαμηλότερα και αποδίδει την ανατρεπτική αίσθηση.


GLORY CROWN


 


Ψηλό, αγέρωχο και φανταχτερό, το Glory Crown λουκ ξεχωρίζει. Έντονες μπούκλες στολίζουν όλο το κεφάλι, ενώ το πάνω μέρος έχει δομηθεί με τέτοια τεχνική ώστε να θυμίζει κορώνα μαλλιών. Η λεπτομέρεια που ξεχωρίζει είναι οι γκρίζες τούφες στο πλάι.


METALLIC ELEGANCE


 


Το καυτό μεταλλικό συνδυάζεται με ένα αυστηρό, κοντό Pixie cut. Οι αφέλειες είναι δομημένες με ακρίβεια, ενώ το χρώμα και το κούρεμα συνδυάζονται σε μια δυναμική τεχνική η οποία αναδεικνύει το πρόσωπο.


LIKE OCEAN


 


Οι αποχρώσεις του μπλε παίζουν μεταξύ τους ένα μαγικό παιχνίδι. Το μπλε ξεκινάει από την κορυφή σαν καθαρό χρώμα και συνεχίζεται προς τα κάτω σε μοβ και έντονες γαλάζιες αποχρώσεις. Τα κύματα αναδεικνύουν το χρώμα.


LIKE FIRE


 


Οι εντυπωσιακοί χρωματισμοί της φωτιάς δένουν ομοιόμορφα με τις φούξια αποχρώσεις. Οι αφέλειες σε συνδυασμό με τα μακριά μαλλιά αναδεικνύονται από τα χρώματα. Ένα συμβατικό λουκ αναβαθμίζεται μέσω της πολυχρωμίας.


HAIR MAZE


 


Μια διαφορετική τεχνική αποκαλύπτεται, αυτή του πλεξίματος πάνω στο κεφάλι. Οι κοτσίδες θυμίζουν λαβύρινθο, οι οποίες οδηγούν παντού αλλά και πουθενά. Ο όγκος των μαλλιών συμπληρώνει το εντυπωσιακό λουκ.



  






πηγη:myextension