Οι ελληνίδες celebrities που εμφανίζονται πάντα με υπέροχο makeup

Οι ελληνίδες celebrities που εμφανίζονται πάντα με υπέροχο makeup

Πολλές φορές σας έχω μιλήσει για τα λάθη στο makeup. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισα να σας δείξω
κάποιες από τις εγχώριες σταρ που δεν κάνουν λάθη και το μακιγιάζ τους είναι πάντα on point.


Δείτε τις και πάρτε μαθήματα για τις επόμενες εμφανίσεις σας!


Τάμτα


 Αποτέλεσμα εικόνας για ταμτα
 

Αν υπάρχει κάποια που τολμάει στο μακιγιάζ και πάντα καταφέρνει να το κάνει «δικό» της, αυτή είναι η Τάμτα. Η 60s inspired γραμμή στα βλέφαρά της είναι μεν διακριτική, κάνει τεράστια διαφορά δε. We love it!


Ελένη Μενεγάκη


 Σχετική εικόνα
 

Την βλέπουμε καθημερινά και την θαυμάζουμε αφού κάθε μέρα η Ελένη επιλέγει ένα διαφορετικό make up look το οποίο θα της ταιριάζει γάντι. Η ίδια όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν προτιμάει τα έντονα κραγιόν και της αρέσει να παίζει με τα χρώματα. Σπάνια θα την δούμε με έντονα βαμμένα μάτια, ενώ τελευταία επιλέγει πιο natural και απλά looks.


Έλλη Κοκκίνου


 Αποτέλεσμα εικόνας για Έλλη Κοκκίνου 

Είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες και τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz και όχι άδικα. Η Έλλη Κοκκίνου προτιμάει να πειραματίζεται χωρίς να είναι κολλημένη σε κάποιο συγκεκριμένο make up look. Της ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα και τα υποστηρίζει για αυτό και άλλοτε την βλέπουμε με έντονα μάτια και άλλοτε με έντονα χείλη χωρίς ποτέ να έχει τάσεις υπερβολής.


Έλενα Παπαρίζου


 Αποτέλεσμα εικόνας για Έλενα Παπαρίζου 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Έλενα ανήκει στις πιο sexy γυναίκες της Ελλάδας. Αυτό που παρατηρούμε στην Έλενα είναι ότι βρίσκεται πάντα μέσα στη μόδα και της αρέσει να δοκιμάζει τις νέες τάσεις και ότι καινούργιο κυκλοφορεί. Δεν διστάζει να κάνει έντονα make up looks αφού της ταιριάζουν άψογα αλλά και να τονίζει με σκούρα κραγιόν τα χείλη της. Keep going girl!


Σίσσυ Χρηστίδου


 Αποτέλεσμα εικόνας για Σίσσυ Χρηστίδου 

H πανέμορφη Σίσσυ μας προτιμάει στις περισσότερες εμφανίσεις της να δίνει έμφαση στα μάτια ισορροπώντας πάντα το look με nude αποχρώσεις κραγιόν. Το δυνατό της σημείο είναι οι βλεφαρίδες οι οποίες θέλει να είναι πάντα έντονα τονισμένες χωρίς να παραλείπει και το eyeliner σε συνδυασμό με μαύρο μολύβι ματιών για έντονο και γατίσιο βλέμμα.


  







πηγη:roulastamatopoulou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου