“I’m No Angel”: Ashley Graham, Candice Huffine σ’ ένα μοναδικό video στέλνουν το πιο δυνατό μήνυμα (video)

Η καμπάνια “I’m No Angel” της Lane Bryant, η οποία αποτελεί άμεση απάντηση στις προτιμήσεις μοντέλων απ’ τη Victoria Secret για τα βασικά πρότυπα ομορφιάς, επέστρεψε με νέο εμπορικό σήμα κατά τη διάρκεια των 69ων ετήσιων βραβείων Emmy.
 
 
H Danielle Brooks, η Ashley Graham, η Candice Huffine και η Denise Bidot μιλούν για το προσωπικό τους ταξίδι στην εμπιστοσύνη του σώματος, επαναπροσδιορίζουν τον ορισμό “sexy” και αγκαλιάζουν τις καμπύλες τους φορώντας εσώρουχα Cacique.
Η αλήθεια είναι πως το “I’m No Angel” είναι μια νίκη για την Lane Bryant. Πέρυσι, η εταιρεία κατηγόρησε τόσο το Fox όσο και το ABC ότι αρνήθηκε να προβάλει διαφημίσεις για εσώρουχα plus-size.




«Επιλέξαμε τα Emmys και θεωρήσαμε ότι είναι μια τέλεια στιγμή να δείξουμε ότι η ομορφιά είναι διαφορετική και ο ορισμό του “sexy” μπορεί επίσης να είναι κάτι τελείως διαφορετικό» δήλωσε ο CEO της Lane Bryant, Brian Beitler.


Θεωρήσαμε ότι ήταν απίστευτη ευκαιρία να τολμήσουν όλες οι γυναίκες να αγκαλιάσουν ό,τι τους κάνει να νιώθουν περισσότερο σίγουρες και να υπενθυμίσουμε στον κόσμο ότι τα στερεότυπα ομορφιάς έχουν πλέον πεθάνει.




Πρέπει ν’ αγκαλιάζουμε και να γιορτάζουμε την ομορφιά σε όλα τα σώματα, σε όλες τις γυναίκες και σε όλους τους ανθρώπους.


Η εκστρατεία είναι μια έκκληση για δράση : “Μια επανάσταση στην παραγωγή. Χωρίς φίλτρα. Χωρίς φόβους. Χωρίς να κοιτάζεις πίσω. #ImNoAngel είναι εδώ”







  






πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου