Λάθη στο μακιγιάζ που σου προσθέτουν χρόνια!

Lathi makigiaz2

 Αν παραπάνω από μια φορές έχουν μαντέψει λάθος την ηλικία σου,
αν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και βρίσκεις πως μοιάζεις στη μαμά σου με όλους τους λάθος τρόπους ή αν απλά κοιτάζεσαι και νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά… τότε μάλλον κάνεις κάποια λάθη στο μακιγιάζ. 


Ναι, μπορεί απλά να χρειάζεσαι ξεκούραση όμως και το μακιγιάζ βοηθάει και σήμερα αποφασίσαμε να σου πούμε τα  πράγματα που παίζουν καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα…


 Lathi makigiaz3


Δεν κάνεις σωστή ενυδάτωση


Το μακιγιάζ δεν πρέπει να ξεκινά χωρίς την σωστή προετοιμασία και όταν λέμε σωστή προετοιμασία εννοούμε την ενυδάτωση. Φορώντας την κρέμα σου πριν το μακιγιάζ φρεσκάρεις την επιδερμίδα σου και την κάνεις πιο δροσερή ώστε να δεχτεί το μεικάπ τέλεια.


Lathi makigiaz4


Παραλείπεις την βάση


Οι βάσεις για το μακιγιάζ δεν είναι απλά ένα ακόμα περιττό βήμα για το μακιγιάζ σου. Είναι εκείνες που θα σου λύσουν προβλήματα όπως οι διεσταλμένοι πόσοι και οι δυσχρωμίες και θα συμβάλλουν στην δημιουργία ενός «τέλειου καμβά» επάνω στον οποίο θα δουλέψεις.


Lathi makigiaz5


Δεν βάζεις αρκετό ρουζ


Έχοντας περάσει μεικάπ στο πρόσωπό σου, έχεις σβήσει τα φυσικά του χρώματα και πρέπει να τα επαναφέρεις… αν θέλεις βέβαια να δείχνεις δροσερή και νεανική. Δεν πρέπει λοιπόν να παραλείπεις το ρουζ για κανένα λόγο αφού αυτό είναι που θα σε κάνει αν δείχνεις πιο νέα!


Lathi makigiaz6


Βάζεις πολλή πούδρα


Το ματ αποτέλεσμα είναι ωραίο αλλά… με μέτρο! Ακόμα και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, πούδρα πρέπει να φοράς με φειδώ και μόνο στα σημεία που πραγματικά γυαλίζεις, όχι σε όλο το πρόσωπο. Το υπερβολικά ματ αποτέλεσμα θα σου προσθέσει χρόνια και δεν το θέλουμε καθόλου αυτό!











πηγη:mplus.maybelline


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου