10 Μυστικά του Μακιγιάζ για Καστανά Μάτια

Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (1)

Τα καστανά μάτια είναι το πιο συνηθισμένο χρώμα, αφού καλύπτει το 55% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το θετικό είναι πως υπάρχουν πάρα πολλά μακιγιάζ ματιών που ταιριάζουν με αυτό το χρώμα.


Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορούν να τραβήξουν την προσοχή στα καστανά μάτια τους. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα χρώματα, τα οποία φαίνονται καλύτερα σε αυτή τη συγκεκριμένη απόχρωση ματιών. Αν και αυτό το χρώμα των ματιών είναι κοινό, μπορείτε να εξακολουθήσετε να το κάνετε να φαίνεται εντυπωσιακό, ακολουθώντας ορισμένα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια.


Αν λοιπόν έχετε καστανά μάτια και θέλετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά λουκ, μην ψάχνετε άλλο! Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε όλα τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια που χρειάζεστε για να τα κάνετε να ξεχωρίζουν!


Δείτε τη λίστα με μερικά από τα καλύτερα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια, που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να δείχνετε ακαταμάχητα εντυπωσιακή!


1. Μεταλλικές αποχρώσεις:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (2)


Οι γυναίκες με καστανά μάτια είναι τυχερές, αφού σχεδόν όλες οι αποχρώσεις τους ταιριάζουν και ιδιαίτερα οι μεταλλικές αποχρώσεις κάνουν θαύματα. Η συγκεκριμένη απόχρωση βοηθάει τα μάτια να αναδειχθούν καλύτερα. Οι μεταλλικοί τόνοι, όπως το καφέ, το χρυσό, το μπρονζέ, ακόμη και το ροζ θα κάνουν τα καστανά μάτια να ξεχωρίσουν. Τέτοιες αποχρώσεις τραβούν την προσοχή στα μάτια και τα βοηθούν να δείχνουν καλύτερα. Συνήθως χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν έντονα μακιγιάζ. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια.


2. Λευκό μολύβι:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (3)


Πολλές γυναίκες δεν πιστεύουν πως το λευκό μολύβι μπορεί να κάνει τα μάτια τους να δείχνουν σαγηνευτικά. Οι λευκές γραμμές σε συνδυασμό με τις μεταλλικές αποχρώσεις ωστόσο μπορούν πραγματικά να αναδείξουν την αληθινή ομορφιά των καστανών ματιών. Βοηθά να φωτιστούν τα καστανά μάτια σε πολύ καλό βαθμό. Για να αποτρέψετε όμως το να μουτζουρωθεί το μολύβι, εφαρμόστε πούδρα κοντά στα βλέφαρά σας.


3. Concealer στους μαύρους κύκλους:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (4)


Η εφαρμογή concealer ή το να κρύψετε τους μαύρους κύκλους μπορεί στ’ αλήθεια να σας βοηθήσει να κάνετε τα καστανά μάτια σας εκθαμβωτικά. Προκειμένου να έχετε το τέλειο αποτέλεσμα θα πρέπει να απλώσετε πολύ καλά το concealer στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας. Συνεχίστε με την εφαρμογή του makeup και τα καστανά σας μάτια πραγματικά θα λάμψουν! Αυτό είναι ένα ακόμη από τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια.


4. Ουδέτερες αποχρώσεις:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (5)


Αυτό είναι ένα από τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια που απευθύνεται σε όσες λατρεύουν το πιο φυσικό look. Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε ουδέτερες σκιές ματιών, όπως ροδακινί, καφέ και καφεμπέζ. Επίσης, για να φωτίσετε τα μάτια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε eyeliner σε αυτές τις αποχρώσεις.


5. Εξισορροπήστε το ρουζ:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (6)


Το ρουζ μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη διαφορά στο πρόσωπο σας. Γυναίκες με καστανά μάτια έχουν μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις ρουζ που μπορούν να επιλέξουν. Πιο συγκεκριμένα, οι αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου συμπληρώνουν τα καστανά μάτια.


6. Λάμψη:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (7)


Αυτό το μυστικό μακιγιάζ για καστανά μάτια μπορεί να το ακολουθήσουν και γυναίκες με άλλα χρώματα ματιών. Προσθέστε μια μικρή ποσότητα λάμψης που θα ταιριάζει με την σκιά ματιών που έχετε επιλέξει. Πρόκειται για ένα από τα ιδανικά μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια.


7. Σκούρες δαμασκηνί γραμμές:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (8)


Δοκιμάστε eyeliners σε βαθύ δαμασκηνί αντί για κανονικό καφέ ή μαύρο. Το δαμασκηνί ή μωβ είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα για τις γυναίκες με καστανά μάτια. Αυτό το μυστικό μακιγιάζ για καστανά μάτια είναι στην μόδα εδώ και πολύ καιρό, αλλά πολλές γυναίκες είτε το ξεχνούν ή δεν το γνωρίζουν. Για να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό look, δοκιμάστε την εφαρμογή σκουρόχρωμων γραμμών στο κινητό βλέφαρο σας και απλώστε ελαφρύτερες αποχρώσεις στο κάτω βλέφαρο.


8. Μπλε κοβαλτίου:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (9)


Το μπλε του κοβαλτίου δεν αναδεικνύει το τέλειο χρώμα στα περισσότερα μάτια, αλλά ταιριάζει υπέροχα στα καστανά μάτια. Αυτό το χρώμα δείχνει πιο φωτεινό στα καστανά μάτια και εξωτερικεύει την πραγματική ομορφιά αυτών των ματιών. Το μπλε του κοβαλτίου είναι σίγουρα ένα καυτό χρώμα και οι γυναίκες με καστανά μάτια πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε.


9. Μελιτζανί μάσκαρα:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (10)


Καφέ μάσκαρα, η οποία συνήθως χρησιμοποιείται ακριβώς όπως η μαύρη, δίνει ένα φυσικό look στα μάτια σας. Το μωβ και οι συναφείς αποχρώσεις όμως θα συμβάλουν καλύτερα στην ενίσχυση των καστανών ματιών. Αντί να φορέσετε την κοινή μαύρη μάσκαρα, παίξτε με τις χρωματιστές μάσκαρες και επιλέξτε το ναυτικό μπλε και το μελιτζανί για να βοηθήσετε τα καστανά μάτια σας να φαίνονται πιο φωτεινά. Να χρησιμοποιείτε πάντα μια διάφανη μάσκαρα και στη συνέχεια να εφαρμόζετε τις χρωματιστές, αφού η διάφανη μάσκαρα βοηθά στο να πυκνώσουν οι βλεφαρίδες σας.


10. Κατάλληλο μακιγιάζ:


Μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια (12)


Καθώς μαθαίνετε τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια που θα κάνουν το βλέμμα σας εκθαμβωτικό, θα πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στα ζυγωματικά και τα χείλη σας. Μην υπερτονίζετε τα χρώματα των χειλιών και των ζυγωματικών σας, διότι αυτό θα καταστρέψει το συνολικό σας look. Προτιμήστε πιο ουδέτερες αποχρώσεις γι’ αυτές τις περιοχές του προσώπου σας.


Ακολουθώντας αυτά τα μυστικά μακιγιάζ για καστανά μάτια θα λάμψετε σε κάθε σας εμφάνιση.







πηγη:protothema


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου